Po porážce zákeřné rakoviny se dal zpěvák Karel Gott rychle do kupy. Dokonce také změnil svoji image a tím velmi překvapil veřejnost, která byla zvyklá na jeho oholenou tvář. Nechal si totiž narůst vousy.

„Z nějakého důvodu jsem se přestal holit, asi na dva tři dny, a moje žena navrhla, abych si to tak už nechal. A já si uvědomil, že to dělám nikoliv pro sebe – já se na sebe v zrcadle nedívám, i když se někdy musím pochválit – nejvíc mě vidí moje manželka. A pokud se jí to tak líbí, tak si ty vousy nechám,“ sdělil Gott v rozhovoru pro Magazín MF Dnes.

Takže i za tím tedy stojí Ivana Gottová. Žena, která je po boku Karla Gotta už léta a která s ním má dokonce dvě dcery, Charlottu Ellu a Nelly Sofii. Tato ambiciózní blondýnka se v době, kdy bylo Karlovi nejhůř, starala jak o něj, tak o děti a minulý víkend, když byl Gott kvůli zánětu v zádech opět připoután na nemocniční lůžko, se dokonce postarala, aby jejich dcera Charlottka převzala za tatínka Zlatého a Absolutního slavíka. Naštěstí je však už mistr z nemocnice doma.

Fotogalerie
24 fotografií