Hlavní obsah

Sonequa bude hlavní hvězdou Star Treku

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlavní hvězdou nové řady seriálu Star Trek má být herečka s neobvyklým jménem Sonequa Martin-Greenová, uvedl server EW.

Foto: Profimedia.cz

Sonequa Martin-Greenová

Článek

Herečka ze seriálu Walking Dead bude velet v novém pokusu o obnovení Star Treku s podtitulem Discovery. Seriál měl původně na starosti producent Bryan Fuller, ale nedávno odešel s klasickým prohlášením o „tvůrčích rozporech“, jež může znamenat cokoliv.

“Už se neúčastním produkce ani postprodukce. Jen mohu předat materiál, co jsem měl, a doufám, že jim to k něčemu bude,“ řekl nedávno Fuller.

První řada má třináct epizod a společnost CBS by ji měla začít vysílat v květnu 2017. O ději nechtějí nic moc prozradit. Nová herečka asi bude mít hodně nabitý diář, protože si má udržet i jednu z hlavních rolí v seriálu Walking Dead. Mluvčí AMC potvrdil, že zůstává důležitou postavou série. Ve Star Treku: Discovery se k ní připojí Michelle Yeoh, Doug Jones, Anthony Rapp nebo Shazad Latif.

Novinka se bude výrazně lišit od předešlých Star Treků. Známé postavy ustoupily novým a časově má děj předcházet seriálu s kapitánem Kirkem. ”V dějinách Star Treku je událost, o které se hodně mluví, ale nebyla nikdy pořádně prozkoumána. Nacházíme se v prvotním vesmíru, deset let před kapitánem Kirkem. Máme příležitost překlenout mezeru mezi Enterprise a původní sérií a pomůže nám to v přepracování vizuálního stylu,“ vysvětlil už letos v srpnu Fuller.

Reklama

Výběr článků

Načítám