Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Alena Šeredová milence Buffona: Děti nenávist nesmí vycítit ani slyšet nadávky

/
  • Alena Šeredová promluvila o novém vztahu i o nenávisti k manželově milence.
    22. prosince 2016 ● 05:00

    Italku, která jí odvedla manžela, z duše nenávidí, navenek ale zachovává dekorum. Děti miluje a trpí, když je musí poslat tatínkovi, italské fotbalové legendě Gigimu Buffonovi (38). Nebývale otevřeně se modelka Alena Šeredová (38) rozmluvila pro lednové číslo časopisu Maminka!

  • 1.

    O vztahu dětí s jejím miliardářem

    „Naše rozvodové řízení je už v procesu, protože Vatikán již povolil rozvod dříve než po třech letech odloučení, jak tomu muselo být v minulosti. V naší situaci mi rozvod přijde jako jediné smysluplné řešení,“ říká Šeredová v rozhovoru pro aktuální vydání měsíčníku Maminka s tím, že je to ještě běh na dlouhou trať. „Nicméně může trvat ještě rok, než bude rozvod u konce.“

  • 2.

    O rozvodu s Buffonem

    „Nemám k té paní žádný kladný vztah, ale přesto o ní před dětmi nikdy nemluvím hanlivě. Nikdy mi neujede nějaká nadávka, na to si dávám velký pozor. Naopak se snažím, aby ze mě děti necítily žádnou zášť nebo nenávist. Nechci je takovými věcmi zatěžovat,“ tvrdí maminka synů Luise Thomase (8) a Davida Lee (7).

  • 3.

    O vztahu k milence manžela

    Co už ovšem odmítla, byla Gigiho zbabělá žádost, aby ona synům oznámila, že tatínek bude mít s novou maminkou miminko! „Nechci kluky přesvědčovat, že se máme všichni rádi a jsme jedna rodina, když to tak není. Přetvařovat se nebudu,“ vysvětluje.

  • 4.

    O manželově dítěti

    „Musím říct, že pro mě bylo nejhorší, když si kluci poprvé vzali tašku a šli k tátovi. Nikdy jsem bez nich nebyla, a teď jsem se najednou musela naučit, že jsou i dva týdny s tátou na dovolené,“ prozrazuje modelka.

    „Mně se po dětech opravdu hrozně stýská!“ svěřila se. „Kluci mají svoje doma se mnou. Když jdou k tátovi, říkají, že je to jeho doma,“ dodává.

    VŠE O ALENĚ ŠEREDOVÉ ČTĚTE ZDE>>

  • 5.

    O zvládání střídavé péče o děti

     

    Jaká je Alena máma? Plánuje další dítě? Vše se dočtete ve velkém rozhovoru v novém čísle magazínu Maminka! Ode dneška na stáncích za 49,90 Kč!

    Alena Šeredová se rozpovídala v rozhovoru pro časopis Maminka.
    Autor: Foto: Anka Kovačič/Maminka, Profimedia.cz

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 23

mak:  Ta je ale hloupá! 🤓 Tolik let žije v Itálii a ani tam ještě nepochytila, že rozvod církevní právo vůbec nezná! Takže ani Vatikán je nemůže rozvést. Tak co plácá za nesmysly zase. 🙄

(01. 01. 2017 10:22)

ninga: Krásný děti má

(22. 12. 2016 18:10)

vasek711: diskuze k Necesanemu neni... kvuli tobe, Honziku

(22. 12. 2016 12:01)

marianskelazne: Pripad jako miliony dalsich..., jenom proto, ze je znama...no a co, resi bezne problemy, zatimco jini k tomu musi resit treba jeste financni...

(22. 12. 2016 11:35)

pomoooc-hori: Starý? Babo, co bys musela být potom ty?

(22. 12. 2016 11:12)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy