Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

A je to tady! Na Evropu 2 se vrací Lucie Šilhánová. Může za to Patrik Hezucký!

A je to tady! Na Evropu 2 se vrací Lucie Šilhánová. Může za to Patrik Hezucký!
Zdroj: facebook Evropy 2
+ Další fotografie
Moderátor Evropy 2 Patrik Hezucký vzal sázku se svým šéfem vážně. Kvůli tomu, aby se do vysílání Ranní show Evropy 2 vrátila jeho bývalá kolegyně Lucie Šilhánová, zhubnul dokonce více než 25 kilogramů. Šilhánová bude pravidelně vysílat už od 9. ledna, ale Mareše a Hezuckého přijde možná podpořit už na Štědrý den. Comeback Šilhánové dokonce zaznamenala i anglická herečka Naomie Harris, známá svou rolí ve filmu 28 dní poté a ve snímcích Piráti z Karibiku.

V průběhu prosince se na Evropě 2 udála opět malá revoluce. Moderátoři Mareš a Hezucký doslova dotlačili prezidenta společnosti Lagardere Active ČR Michela Fleischmanna k tomu, aby splnil Hezuckému přání, pokud se mu podaří zhubnout 26 kg. Přímo do vysílání pak překvapený Fleischmann kývnul na Hezuckého „podpásovku“, že chce zpět moderátorku Lucii Šilhánovou. Při finálním vážení Hezucký ukázal, že když chce, umí se svými přebytečnými kily zatočit Šilhánová se tak může do Ranní show Evropy 2 vrátit už 9. ledna.

"Když jsem odcházela před více než dvěma lety z Evropy 2, bylo mi to nesmírně líto. Nicméně i takové věci prostě k životu patří a dějí se z nějakého důvodu. Vzala jsem to tak, jak to je, a snažila se na sobě pracovat zase jinde. A ač jsem věděla, že kluci si můj návrat stále tajně přejí, nikdy by mě nenapadlo, že se nakonec opravdu uskuteční. O to větší šok přišel, když mi volali, co za kulišárnu vymysleli," říká Lucie Šilhánová a dodává: "Nebylo to po takové době vůbec jednoduché rozhodování a trvalo celkem dlouho, nicméně poté, co oba kluci pro mě byli schopni udělat, si to zaslouží. Upřímně musím přiznat, že jsem si na začátku svůj návrat vůbec nedokázala představit, ale teď už jsem ve fázi, kdy se na ně strašně těším, i když jsou někdy na zabití," svěřila se Šilhánová a slíbila, že Mareše a Hezuckého přijde do vysílání podpořit už na Štědrý den

Informace o návratu Šilhánové okamžitě obletěla svět. Vyjádřila se k němu například anglická herečka Naomie Harris, kterou diváci znají nejen z nových „bondovek“, ale také z filmů Piráti z Karibiku a 28 dní poté. „Myslím si, že by si měla ten návrat užít a určitě by měla zapomenout na všechno, co se stalo v minulosti Jako by to byl nepopsaný list. Jako by šla do nové práce a přišla úplně nová, bez nějaké zátěže z minulosti,“ vzkázala Šilhánové svou radu herečka.

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy