Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR Prostějov

Kometa si poradila s Libercem a Litvínov se Spartou, Boleslav a Pardubice bijí na poplach

Šlágr kola mezi Kometou a Libercem sliboval gólové hody, prim však tentokrát hráli brankáři. Jána Lašáka nakonec převýšil Karel Vejmelka, který vychytal nulu a zasloužil se o vítězství Brna 3:0. Důležitý souboj z čela zvládl také Litvínov, který porazil Spartu. Hradec Králové si po Liberci vychutnal i Třinec a aktuálně má nejlepší formu společně s Plzní, neboť Škoda ovládla západočeské derby. V problémech jsou Pardubice i Mladá Boleslav, Dynamo prohrálo počtvrté v řadě a Bruslařský klub je na hraně play-off.

Karlovy Vary - Plzeň 0:3

Další západočeské derby mezi Karlovými Vary a Plzní mělo hlavní hvězdu utkání v osobě Jakuba Lva. Plzeňský útočník se blýskl dvěma brankami a navrch přidal asistenci u třetího gólu Petra Kadlece. Škoda si po vítězství 3:0 upevnila pozici v desítce čtvrtou výhrou v řadě, naopak karlovarská Energie nenavázala na výhru v Pardubicích.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/346719-karlovy-vary-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Plzeň

Litvínov - Sparta Praha 3:2

Sparta se mohla případným vítězstvím dotáhnout na Litvínov, ale Verva důležité utkání zvládla a po triumfu 3:2 odskočili černožlutí pražskému týmu už na šest bodů. Vítěznou branku vstřelil Martin Hanzl v přesilové hře, sparťanům nepomohlo ani snížení Pecha 76 sekund před koncem. Pražanům se pod Krušnými horami vůbec nedaří, na Zimním stadionu Ivana Hlinky padli už posedmé v řadě.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/346720-litvinov-sparta)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Sparta Praha

Vítkovice - Pardubice 4:1

Pardubice po krátkém vzepětí upadají do nepříjemné krize. Ve Vítkovicích zaznamenali Východočeši čtvrtý zápas v řadě, ve kterém nedokázali bodovat a po prohře 1:4 ztrácí na desátou Plzeň propastných patnáct bodů. Domácí Ostravané o vítězství rozhodli už po polovině utkání, kdy vedli o tři branky a po dvou zápasech se mohli opět radovat.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/346721-vitkovice-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Pardubice

Hradec Králové - Třinec 5:1

Vzhledem k účasti na vánočním Spengler Cupu odehráli hokejisté hradeckého Mountfieldu poslední čtyři extraligové duely před vlastními fanoušky. Ten poslední proti lídrovi nejvyšší soutěže z Třince, stejně jako v předchozích zápasech slavili zisk plného počtu bodů. Tentokrát vyhráli po brankách Kukumberga, Pickarda, Deje, Červeného a Džerinše 5:1. Čestný úspěch Ocelářů zaznamenal Kane.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/346722-hradec-kralove-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Třinec

Kometa Brno - Liberec 3:0

V atraktivním utkání z popředí extraligového pořadí se střetli Bílí Tygři Liberec s domácí Kometou. Brňané se mohli spolehnout na výtečný výkon brankáře Vejmelky, který si připsal třetí nulu v sezoně a přispěl k vítězství 3:0. Domácí využili dvě přesilovky, vítěznou branku si připsal Vincour po přihrávce Erata, který však odstoupil z utkání se zraněním. Liberec má po porážce před Kometou už jen šestibodový náskok.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/346724-zive-atraktivni-duel-z-cela-tabulky-kometa-hosti-liberecke-tygry)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Liberec

Mladá Boleslav - Chomutov 2:3

Kapitán Pirátů Michal Vondrka opět zařídil zisk tří bodů pro Chomutov, tentokrát v utkání proti Mladé Boleslavi, když vsítil dvě branky, přičemž druhá trefa byla také vítěznou. Po výsledku 3:2 se Chomutov napevno usazuje v desítce a na dohled má šesté místo, naopak domácí Bruslaři po další prohře spadli na desátou příčku.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/346723-mlada-boleslav-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Chomutov
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články