Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Sparta si ve futsalovém derby poradila se Slavií

Praha – Ačkoliv rozhodně nešlo o jedno z nejsledovanějších derby pražských 'S' v historii, pro Spartu, alespoň tedy tu futsalovou, mělo sladký konec. Rudí si na domácí palubovce poradili se sešívanými 4:0, svého rivala porazili poprvé po třech prohrách a vyšvihli se na příčky zajišťující play-off. Naopak Slavia už počtvrté v řadě nezvítězila a o účast ve vyřazovací fázi se musí strachovat.

Je nám líto, video expirovalo.
Sparta porazila ve futsalovém derby Slavii jasně 4:0

V utkání Sparty se Slavií dlouho trvalo, než se v opatrné první půli některý z týmů prosadí. Až ve dvanácté minutě poprvé udeřili rudí, když se Zdeněk Sláma blýskl výbornou individuální akcí, posadil si Míču a zakončil k levému dolnímu rohu branky. To ale bylo v první dvacetiminutovce vše.

Po změně stran slávisté na svého soupeře doslova vlétli, když Brunovský musel zastavovat míč na brankové čáře, a jen o minutu později Míča trefil pravou tyč Vozárovy brány. O tři minuty později mohli naopak sparťané vést už o dvě branky, s Kovácsovou střelou z penalty si ale i se štěstím poradil brankář Vahala.

Sparta se ale přece jenom prosadila. V 31. minutě Doša proměnil penaltu a v závěru ještě dvěma góly do prázdné branky na konečných 4:0 Kovács a Křemen. Sparta se tak posunula na osmé místo v tabulce zajišťující play-off, Slavia už je před ní jen o tři body, navíc nezvítězila v posledních čtyřech zápasech.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články