Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nedávno ovládla hitparády novým hitem Všechno nebo nic, v němž ukazuje svoje dokonalá stehna. Ewu Farnou (30) jsme teď kvůli videoklipu vyzpovídali na premiéře stejnojmenného filmu, pro nějž písnička vznikla. Prozradila nám, jak vzniklo vábení fanoušků, ale už víme i to, co má ráda na svém partnerovi Martinu Chobotovi.

Farna se na premiéře bavila nejen se svým klukem, ale i s ex Marcusem Tranem, momentálně přítelem Martiny Gavriely, jemuž před zraky jeho holky skočila do náruče. Nyní se vídají častěji než dřív. Marcus totiž spolupracuje na jejím hotovém, ale dosud nevydaném cédéčku.

A co říkala na film, který je jakousi českou obdobou britské Bridget Jones nebo amerického seriálu Sex ve městě? Působila nadšeně.

„Mile mě to překvapilo a těší mě, že v tom projektu mohu být. Komedií se většinou trošku bojím. Udržet se totiž na hraně vtipna a nesklouznout do trapnosti, to je docela těžké. Něco o tom vím. A tohle se povedlo,“ chválila autory.

Zpěvačka k filmu nazpívala ústřední píseň a natočila i videoklip, který potěší nejednoho fanouška její postavy. Prý do provedení klipu hodně mluvila, proslýchá se, což s vděkem vůči producentům potvrdila.

Před plátnem v klipu dělá dost šmrncovní pózy. Jak je vůbec těžké hlídat se, aby člověk nedělal jen už ty naučené a působil dobře?

„Chovám se tam naprosto přirozeně, prožívám písničku a nad pózami moc nepřemýšlím. Abych dobře vypadala, to asi řeší režisér. Prostě zpívám a nějak se u toho hýbu,“ tvrdí. A že jí to šlo!

Všechno je pro ni v životě rodina, obešla by se klidně bez hub, které nejí. Bez vousů svého přítele Martina Chobota, který se teprve nedávno nechal zarůst, by ale naopak už nechtěla být.

„Ty miluju!“ dodala, než odešla na taxík, který na ni už drahnou chvíli čekal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám