Zaorálek se sekerou vyprošťoval lidi z kamionu na dálnici

Kalamita v ČR

Zaorálek se sekerou vyprošťoval lidi z kamionu na dálniciNOVÉ
Lubomír Zaorálek pomáhá u havarovaného kamionu Foto: Foto: Twitter / Lubomír Zaorálek
1
Domov
Echo24
Sdílet:

Ministr zahraničí Lubomír Zaorálek (ČSSD) zveřejnil na Twitteru fotografii, na které se sekerou v ruce pomáhá u nehody kamionu. Ta se udála na dálnici D1 u Lipníku nad Bečvou. Kvůli sněhové kalamitě se přihodilo několik dalších dopravních nehod na dálnicích po celé České republice, v některých místech blokovaly dopravu.

Lubomír Zaorálek na svém twitterovém účtu uvedl, že byl dnes svědkem dopravní nehody. „Naštěstí jsou všichni živí a v pořádku,” sdělil ministr. „Pomáhali jsme s kolegou vytáhnout ven lidi z toho kamionu, který jel před námi,“ vysvětlil ministr.

0 replies 0 retweets 11 likes

Kvůli sněhové kalamitě havaroval v úterý odpoledne na D35 mezi Olomoucí a Lipníkem nad Bečvou kamion. Převrácená souprava zablokovala oba pruhy, dálnice byla uzavřena. Podle mluvčího hasičů Zdeňka Hošáka byla jedna osoba zraněna.

Stejně tak jako v Olomouckém kraji evidují hasiči další nehody i ve Zlínském kraji, v Libereckém kraji nebo na Vysočině. Problémy má i Brno, kde je omezený provoz MHD. Neustálé sněžení v Česku komplikuje dopravu, od rána napadlo místy až 30 centimetrů sněhu.

Čtěte také:

Hromadná nehoda na dálnici D1: srážka několika kamionů blokuje dopravu

Sněžení zasáhlo Česko. Nevyjíždějte, radí silničáři na severu

Sdílet:

Hlavní zprávy

We´re all living in Amerika

KOMENTÁŘ

Žijeme už jako v Americe. Ne tím, že u nás s jen malým časovým zpožděním mohou vyjít knihy autorů, jako je Abigail Shrierová. Ale tím, že i u nás mohou takzvaně ...

00:08
×

Podobné články