Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Miloš Zeman v nemocnici: Prezidenta vyšetřili Na Bulovce

Autor: ula, ČTK - 
11. února 2017
17:26

Prezident Miloš Zeman se zastavil odpoledne v Nemocnici Na Bulovce. Mluvčí nemocnice sdělil portálu TN.cz, že hlava státu přijela na vyšetření, přesný důvod návštěvy ale neznal. Že šlo o plánovanou návštěvu potvrdil na svém Twitteru i mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček.

Prezident navštívil v Nemocnici Na Bulovce ortopedickou kliniku.

Na dotaz, co se stalo, odpověděl portálu Novinky.cz: „Nic, byla to běžná preventivní prohlídka, kdy jsem využil toho, že jsem byl dnes (v sobotu) dopoledne na sjezdu Strany práv občanů. Je to prohlídka, kterou jsem už dlouho odkládal,“ řekl a zároveň dodal, že předseda ortopedické kliniky Pavel Dungl ví, že prohlídku odkládal už rok.

Zároveň zdůraznil, že mu nic není, což potvrdí i předseda kliniky, a nyní se vrací do Lán. Mluvčí nemocnice uvedl, že přesný důvod prezidentovy návštěvy nezná.

Jiří Ovčáček se k situaci vyjádřil na svém Facebooku: 

Prezident k Dunglovi dochází dlouhodobě. V roce 2012 mu operoval šlachu v palci levé nohy. Přednostu ortopedické kliniky Fakultní nemocnice Bulovka Dungla ocenil Zeman 28. října 2014 medailí Za zásluhy.

Zdraví Zemana se v poslední době stalo častým tématem médií kvůli zvažované obhajobě prezidentské funkce. Prezident svůj zdravotní stav označil za stabilizovaný, trápí ho ale polyfunkční neuropatie, kvůli níž velmi špatně chodí. Média o prezidentově zdraví spekulovala především loni v prosinci, kdy se také objevily zprávy o tom, že přestalo fungovat lékařské konzilium, které se o něj mělo starat. Novináři také často poukazují na nezdravý životní styl Zemana.

Zeman hovořil o své kandidatuře v pořadu Blesku S prezidentem v Lánech:

Video  Zeman bude kandidovat znovu, zní z kuloárů. Co na to prezident?  - redakce BleskTV
Video se připravuje ...

SPECIÁL PREZIDENTSKÉ VOLBY 2018 NAJDETE ZDE

Doporučujeme
xiioma ( 12. února 2017 10:08 )

Teď ještě Zeman čeká týdenní toxikologické vyšetření. Specialisté si budou lámat hlavu, jak to že je ještě (alespoň klinicky) naživu.

sensadrak ( 12. února 2017 09:37 )

Dobytek Zbytek, estébák Laube....Je jich mnohem víc.

aIIahakbar ( 12. února 2017 08:59 )

Tak to se má ožrala Kalousek na co těšit.

aIIahakbar ( 12. února 2017 08:12 )

Homosexuální prostitut a bývalý estébácký udavač zdenekk si opět píše sám se sebou, magor.

tgbg ( 12. února 2017 07:34 )

To je toho. Měnili mu akorát plinky!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa