Svátek českého filmu každoročně přiláká desítky zvědavců, kteří sledují příjezd limuzín k červenému koberci před pražským Rudolfinem. Z vozů vystupují ty největší filmové hvězdy. To měl v plánu i Andrej Babiš, který se vyhlášení cen účastnil se svou dlouholetou partnerkou.

„Babiš přijel i s ochrankou a chystali se najet k červenému koberci v jeho vládní limuzíně, jenže ochranka Českého lva mu to zakázala. Prý mají nařízeno pouštět jen oficiální auta a žádné jiné nesmí vjet před červený koberec,“ popsal Blesku jeden z přihlížejících.

K ministrově nelibosti, kterou svými úšklebky dával značně najevo, musel i s Monikou vystoupit z vozu. Za doprovodu ochranky a před blesky fotografů do Rudolfina tedy nakráčel pěšky. S tím, že bude nucen jít několik desítek metrů mezi přihlížejícími, ale jeho ochránci nepočítali, a nastaly jim tak krušné chvilky.

Před Rudolfinem byl totiž zástup fotografů a chybělo v tu chvíli málo a Monika stanula na červeném koberci v roztržené róbě. „Pan fotograf mi šlápnul na šaty,“ svěřila Monika, která se na večer těšila.

Fotogalerie: NEJ okamžiky z předávání Českých lvů
314 fotografií

„Viděla jsem Anthropoid a Masaryka, chodíme do kina v rámci premiér a mezi mé oblíbené herce rozhodně patří pan Karel Roden, Oldřich Kaiser, ale i Simona Stašová s paní Jiřinou Bohdalovou,“ řekla Blesku partnerka Andreje Babiše.

Video
Video se připravuje ...

Stašová po prohře na Lvech: Jsem divadelnice, moje energie na plátně není vidět! David Turek, Lukáš Červený

Český lev 2017: Vše o večeru plném hvězd ZDE

Fotogalerie
308 fotografií