Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Slavii i Plzeň spasil vlastní gól soupeře. Sparta venku opět padla

Praha – Vlastní góly soupeře pomohly vedoucímu duu k vítězství ve 20. kole první ligy. Lídr ze Slavie zdolal Teplice 2:1 díky "vlastňáku" Davida Vaněčka tři minuty před koncem. Do své sítě zamířil i Ondřej Kúdela a Plzeň zdolala Liberec 1:0. Nedařilo se naopak třetí Spartě, která prohrála v Mladé Boleslavi 0:1. Zlín sice prolomil střelecké trápení, ale derby se Slováckem skončilo remízou 1:1. V Jihlavě naopak uspěl nováček z Karviné 4:2.

Teplický David Vaněček míří hlavou do vlastní sítě v utkání se Slavií
zdroj: ČTK autor: Adámek Ladislav

Slavia Praha - Teplice 2:1

Před týdnem proti Plzni udeřili minutu před koncem, a že mají silné závěrečné minuty, ukázali fotbalisté Slavie také proti Teplicím, i když jim tentokrát pomohl hráč soupeře. Po vlastní brance Davida Vaněčka zvítězili Pražané 2:1 a pojistili si první místo tabulky, kde mají i nadále náskok čtyř bodů před Viktorií. Ta má ale zápas k dobru.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/350477-slavia-i-proti-teplicim-uderila-v-zaveru-a-pojistila-si-prvni-misto/)

Viktoria Plzeň - Liberec 1:0

Hubeným triumfem 1:0 nad Slovanem Liberec odpověděli fotbalisté Plzně na kritiku z předešlých týdnů. Po bezbrankové remíze ve Zlíně a nezdaru v Edenu se vrátili na vítěznou vlnu. Rozhodující moment utkání přišel těsně před odchodem do kabin, kdy Kopicův centr nešťastně tečoval hostující obránce Kúdela za záda brankáře Dúbravky.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/350399-plzen-slozila-reparat-o-vyhre-1-0-rozhodl-vlastnim-golem-kudela/)

Mladá Boleslav - Sparta Praha 1:0

Jediná trefa brazilského obránce Da Silvy rozhodla souboj Mladé Boleslavi s pražskou Spartou. Svěřenci kouče Svědíka měli zejména v prvním poločase více ze hry a Letenské několikrát zachránil brankář Koubek. S gólovou hlavičkou z 68. minuty si však neporadil ani on. Mužstvo z města automobilů poskočilo na čtvrté místo. Sparta zůstává třetí.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/1-liga/350459-boleslav-prohloubila-spartanske-trapeni-vyhru-1-0-zaridil-da-silva/)

Dukla Praha - Jablonec 1:0

Premiérový ligový gól Zinedina Mustedanagiče rozhodl na Julisce duel s Jabloncem. Bosenský talent, který v dejvickém celku hostuje ze Sparty, dorazil ve 2. minutě míč do sítě po zaváhání brankáře Valeše. Pražané na jaře poprvé skórovali a přeskočili svého soupeře v tabulce. Aktuálně jim patří osmé místo, severočeský klub je devátý.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/350394-mustedanagic-potrestal-valesovu-minelu-a-zajistil-dukle-vitezstvi/)

Zlín - Slovácko 1:1

Problémy s koncovkou sice částečně zažehnali, na premiérové jarní vítězství nicméně stále čekají. Fotbalisté Zlína remizovali v bouřlivé atmosféře s rivalem ze Slovácka 1:1. Oba celky tak zaznamenaly premiérový ligový gól po zimní přestávce. Vedoucí branku hostů vstřelil Jan Navrátil, vyrovnávací trefu obstaral Jean-David Beauguel. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/350397-zlin-ukoncil-v-derby-strelecky-pust-skalp-slovacka-si-vsak-nepripsal/)

Jihlava - Karviná 2:4

Brankové hody si užili diváci v Jihlavě, kteří byli svědky vítězství hostující Karviné 4:2. Slezané pokračují ve vynikajícím vstupu do jarní části. Ještě neprohráli a poskočili na šesté místo. Vysočina nedokázala využít porážky Hradce Králové a je stále předposlední.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/350395-karvina-dala-ctyri-goly-vysocine-a-drzi-jarni-neporazitelnost/)

Příbram - Hradec Králové 1:0

Příbram stále drží naději k udržení ligové příslušnosti. V záchranářském souboji porazila Hradec Králové 1:0 a na svého soupeře, jemuž aktuálně patří poslední nesestupová příčka, ztrácí z chvostu tabulky pět bodů. Východočeši však mají zápas k dobru. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/350396-pribram-vybojovala-tesnou-vyhru-s-hradcem-a-nadeje-na-zachranu-stale-zije/)

Brno - Bohemians 1905 0:0

Střelecká mizérie fotbalistů Bohemians 1905 trvá i po zápase v Brně. "Klokani" ani v šestém utkání za sebou nevstřelili branku a s domácí Zbrojovkou remizovali 0:0. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/fotbal/350398-strelecke-trapeni-bohemians-pokracuje-klokani-remizovali-s-brnem-0-0/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články