A co vy a jeho děti? A taky bývalá žena… S Vlaďkou Erbovou se musíte znát, nebo ne?

KATKA: Pro mě jsou děti naprostá svátost. Jak moje vlastní, tak ty partnera, kterému bych nikdy nebránila, aby je vídal, naopak – jsem ten typ, co partnera podporuje, aby s nimi trávil čas. Vlaďku samozřejmě znám, mnohokrát jsme se potkaly, ale označovat nás za přítelkyně by bylo přehnaný. A nejsme ani soupeřky. Já jsem s nikým soupeřit nepřišla. Jeho bývalé ženy si vážím jako matky, myslím si, že je moc hezká, a určitě si prošla svým složitým obdobím a patří k Tomášově minulosti. Současnost už je ale jiná kapitola.

Tomáš se se svými dětmi nevídá, vy se tedy snažíte, aby to bylo jinak?

KATKA: Jednoznačně. Vím totiž, jak je to důležitý. Protože to s Claudií sama zažívám, že to s jejím tátou úplně ideálně nefunguje. Nikdy bych se mu nepletla do jeho vztahů s dětmi, to je jen jeho věc. Ale přijde mi přirozený, že když má váš partner dceru a syny, tak je přijmete. Rozhodně si totiž nemyslím, že bych pro jakékoliv dítě mohla být škodlivým elementem. Mateřství vnímám jako životní roli.

Vy jste hodně milující máma, chtěla byste ještě jedno dítě?

KATKA: Ne. Vím bezpečně, že druhé dítě mít nebudu, a nedokážu si představit sílu, která by to změnila. Narodila se mi krásná a zdravá dcera a neskromně si troufám říct, že jsem hodně dobrá máma. Ale taky si uvědomuju, že pro to, jaký život vedu, jakou jsem si zvolila kariéru, je jedno dítě limit. Dvě už bych zvládala špatně a radši budu mít jednu skvělou a skvěle vychovanou dceru než mít dvě nebo tři, které ale vychová chůva, protože máma nemá čas. Navíc Tomáš, ať je to tam jakkoliv komplikovaný, své děti má a má je rád. Takže po dalších taky netouží.

TOMÁŠ: Tohle máme s Káčou vyřešený. Já mám dětí dost a další fakt nechci. Stejně to máme i se svatbou, do toho už bych do třetice taky nešel. KATKA: Ani já se vdávat nechci. Měla jsem jednu krásnou, pohádkovou a taky hodně drahou svatbu. A do roka bylo po všem. Takže vím, že papír je k ničemu, ten nikomu štěstí nezaručí. Svého bývalého muže jsem hodně milovala, asi jako jediného. Ostatní kluky v mým životě jsem měla ráda, ale láska to nebyla. Teď poprvé od mého exmanžela cítím, že by to mohlo být ono. A o to jde, ne o svatbu.

Co vás na sobě vzájemně tak zaujalo?

KATKA: Tak když pominu fyzickou přitažlivost, bez které to nejde, líbí se mi, jak to se mnou umí. Mě je asi celkem těžký zkrotit, ale Tomáš se ani nemusí snažit, prostě to je něco v něm, co na mě takhle působí. Navíc je to s ním všechno normální. Ono to možná zní obyčejně, ale já si toho hrozně vážím. Protože v mých předchozích vztazích to tak nebylo, tam šlo vždycky hodně o to, aby věci nějak vypadaly navenek, aby nechyběl karneval, kde se ukážeš... Takže to byla často přetvářka. Myslím, že Tomáš měl možná takové vztahy taky. To mezi náma dvěma je ale úplně obyčejně opravdový a to umíme ocenit, protože tomu u obou předcházely velký pády. Já už nechci nikdy ve vztahu zažít itálii, nechci neustálé hádky a konflikty, v bouřkách jsem žila a fungovala roky. S Tomášem je to v klidu, umíme spolu komunikovat. Nechci vypadat jako naivka, samozřejmě že tady spolu můžeme sedět za půl roku a bavit se o rozchodu. Ale já k tomuhle vztahu přistupuju vážně, protože myslím, že za to stojí.

TOMÁŠ: Já člověka, jako je Katka, nikdy nepotkal. A přitom jsem někoho takovýho vedle sebe přesně potřeboval. Je úplně jiná než všechny před ní. Inteligencí, tím, jak reaguje, jak je v klidu, že uvažuje podobně jako já… Srovnaná sama se sebou. A samozřejmě je krásná, i když jen to by nestačilo.

Kolik spolu trávíte času? Vy máte, Katko, dceru, práci…

KATKA: Mám toho dost, klíčovou pracovní záležitostí je, že jsem tváří televize Barrandov, kde je mi strašně dobře. Aféry jsou pro mě srdeční záležitostí a práce vůbec pro mě znamená spolu s Claud a vztahem úplně nejvíc. Snažíme se to kombinovat. Ono to jde. Claudince bude sedm let, není to mimino. Víkendy strašně ráda tráví s mou obrovskou rodinou v jižních Čechách, takže mám čas i sama na sebe a na Tomáše.

TOMÁŠ: Podle mě je to pořád málo. (směje se) I když samozřejmě chápu, že je Káča vytížená. Ale já bych s ní byl pořád, jsem po ní úplně hladový, když spolu nejsme, tak mi hrozně chybí. Fakt, normálně se mi stýská a musím jí aspoň zavolat, abych ji slyšel. To je taky věc, kterou zažívám prvně. Většinou to bývá tak, že na úplným začátku jste z toho druhýho paf a postupem času to pomalu odeznívá. My čím jsme spolu dýl, tím víc po ní toužím, tím víc mi schází a tím víc jsem zamilovanej.

Tak když jste vyloučili svatbu i děti, co společné bydlení? Nebo už jste si, Tomáši, příliš zvykl na staromládenecký život?

TOMÁŠ: To určitě ne. Já byl teď dva roky sám, protože to bylo těžké období, takové rozvody bývají, potřeboval jsem čas. Ale nikdy jsem sám zůstat nechtěl. Je samota a samota. Ta krátkodobá, kdy si na dva týdny jedete »odfrknout«, ta je v pohodě. Ale ta dlouhodobá ne. Já bych sám být nedokázal.

KATKA: To je předčasné řešit, ale jasně, asi to je po nějaké době vztahu přirozenej krok. Takže třeba někdy… Na díte říkám striktní ne, na bydlení možná. (směje se)

TOMÁŠ: Jak říká Káča, je to předčasný. My to nehrotíme, dáváme tomu volnej průběh a záleží na nás, jak se to vyvine. Ale řekl bych, že časem spolu určitě budeme chtít žít. Nicméně teď si hlavně přeju, aby nás čekala spousta krásných společných let a aby nám to vydrželo co nejdýl.

Očima autorky

Katku už nějakou dobu znám, vím, že je v pohodě, je s ní zábava a dobře se s ní spolupracuje. To s Tomášem jsme se setkali poprvé a přiznávám, že jsem z toho měla trochu obavy. Byly ale naprosto zbytečné, protože je naživo opravdu úplně jiný, než by se mohlo zdát. Žádný tvrďák, ale milý chlap, co je z Katky evidentně paf.

Přesto, že je Kateřina Kristelová přirozeně krásná žena, před třemi lety se kvůli ztrátě sebevědomí po porodu a kojení rozhodla přistoupit k plastické operaci. Její tehdejší přítel Kazma byl vždycky milovníkem velkých prsou, a tak si je kromě pozvednutí nechala i o něco zvětšit. Dnes má místo původních jedniček plné trojky:

Video
Video se připravuje ...

Kristelová si nechala osahávat nové silikony! David Turek, Jan Jedlička

Video
Video se připravuje ...

Rozchod Kazmy s Kristelovou: Nepomohly ani silikony! Kristýna Léblová, Petr Soukup

Fotogalerie
92 fotografií