Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Pamatujete si na hvězdu SuperStar Šárku Vaňkovou? Víme, co dělá dnes!

Pamatujete si na hvězdu SuperStar Šárku Vaňkovou? Víme, co dělá dnes!
Zdroj: TV Nova, Facebook.com
+ Dalších 13 fotografií
Kdo by ji neznal a nemiloval! Tehdy jí bylo sladkých 16 let a byla jednou z největších hvězd v SuperStar. Co dělá Šárka Vaňková dnes?

Před 12 lety ji všichni zbožňovali. Sice se nestala SuperStar, ale měla tisíce fanoušků a pracovní nabídky si mohla vybírat, nebo je rovnou házela do koše.

Dnes žije v Bratislavě, kde pracuje ve společnosti Make Up Artist&Stylist jako vizážistka. Což je od zpívání docela odklon.

Šárka Vaňková se sice muzice začala věnovat, chtěli ji snad ve všech muzikálech, ale na vlastní kůži si zkusila, že je to dřina a všechna sláva zase rychle zmizí.

Vůbec se o ní nehovořilo jako o skvostné zpěvačce, ale noviny se začaly plnit jejími milostnými avantýrami. Prosáklo se ven, že byla první sexuální partnerkou svého soupeře Sámera Issy.

Ale to byl asi jediný takhle mladý milenec, kterého Šárka měla. Pak už lovila spíš ve vodách starších a movitějších mužů. Mezi její nejslavnější zářezy patří zpěvák Daniel Hůlka a režisér Filip Renč.

Pořád je to ale nádherná baba. Nebo možná si přiznejme, že vypadá daleko lépe! Je vidět, že tahle žena může ostatním radit, jak být krásná, protože sama je!

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy