Herec musel nedávno na operaci kvůli výrůstku na hlasivkách. Výsledky z histologie bohužel potvrdily nejtemnější Pomejeho představy a obavy. Jde o rakovinu hrtanu. „Toho jsem se tak obávál," přiznal Blesku, ačkoliv skoro nemůže mluvit.

Velkou oporou je mu nyní jeho manželka Andrea Pomeje (28), kterou by prý jeho diagnóza nenapadla ani v tom nejděsivějším snu. „Prožíváme doma jen samou hrůzu," svěřila se pohledná bruneta. V poslední době je toho na ní moc. Nejprve přišla manželská krize, po jejím zažehnání zase manželova nemoc.

Pár má spolu přitom teprve tříletou dceru Aničku, která ještě nemůže rozumět tomu, co její rodiče nyní prožívají za hrůzy. Jak Pomeje sama přiznává, právě kvůli holčičce se i s Jirkou snaží ze všech sil, aby na nich jejich trápení nebylo znát. Není to ale vůbec jednoduché... „Jirka je úplně v háji," zoufá si Andrea.

Video
Video se připravuje ...

Pomeje má rakovinu! Smůla se na něj lepí celý život, mluvil o dluzích i sebevraždě! Petr Macek, Petr Soukup, Markéta Reinischová,Jan Jedlička

Její slova ostatně potvrzuje i sám Jirka. „Zdá se mi to všechno jako zlý sen. Proč zrovna hlas, na kterém je můj profesní život především závislý?“ přemítá dokola herec, který se doposud nejvíc živil dabingem.

Stejně jako jeho kolega Stanislav Fišer (85), slavný český hlas Vinnetoua. V jeho případě byla operace nevyhnutelná a herec musel nakonec řemeslo pověsit na hřebík. Mluví totiž jen prostřednictvím speciálního přístroje.

VIDEO: Andrea promluvila o zvratech v manželství také v pořadu 50 odstínů Thomase Kruchiny

Video
Video se připravuje ...

Divoký zvrat v manželství Jiřího a Andrey Pomeje! Po sexuální krizi přišlo... Thomas Kruchina, Petr Soukup

 

Zda bude mít Pomeje víc štěstí než jeho kolega, je zatím ve hvězdách. „Ve středu mi dělali magnetickou rezonanci, která ukáže, co všechno je v krku zasaženo a jestli tam nejsou metastázy. Podle toho se budou lékaři řídit,“ vysvětlil zdrcený Jiří, který před operací přestal ze dne na den kouřit.

 

Pokud půjde pouze o jedno zasažené místo, čekají ho ozařování, která by měla rakovinu zlikvidovat. V opačném případě se bude muset rakovina likvidovat operativně a chemoterapicky. „Moc doufám, že to bude dobré,“ doufá ze všech sil Andrea, která se živí jako dýdžejka a je ve svém oboru velmi úspěšná.

VIDEO: Ještě nedávno měli manželé Pomeje daleko příjemnější starosti ohledně dalšího dítěte....

Video
Video se připravuje ...

Jiří Pomeje žárlí na svou manželku: Nestrašte s dalším dítětem! DAVID TUREK, PETR SOUKUP, JAROSLAV BOUDA

Fotogalerie
105 fotografií