Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Manželka Jiřího Krampola prozradila, že kvůli stěhování do nového musí zasahovat advokáti!

Manželka Jiřího Krampola prozradila, že kvůli stěhování do nového musí zasahovat advokáti!
Zdroj: Profimedia.cz
+ Další fotografie
Už si mysleli, že budou mít klid, čeká je ale možná další problém. Manželé Hana a Jiří Krampolovi se sice přestěhovali z bytu v pražské Pařížské ulici do nového, ale řeší problém s bývalou domácí. A dokonce do boje budou muset zasáhnout advokáti.

Manželé se odstěhovali z bytu v Pařížské kvůli nájmu. V bytě žili spokojeně 14 let, ale když jim byl zvednut nájem z 16 na téměř 40 tisíc korun, rozhodli se byt opustit. Jenže stěhování bude mít ještě dohru! "Jirka našel byt na Praze 1 a musím říct, že jsme moc spokojeni. Dokonce bych řekla, že aktuální bydlení je lepší," užívá si nového bytečku Hanka.

Ovšem manželé stále nenašli klid. Bývalá majitelka jim údajně odmítá zpřístupnit byt, kde mají ještě věci. Zřejmě kvůli tomu, že na starém bytě je dlužná částka poté, co jim byl zvýšen nájem. "Manžel to řeší přes právníky. Víc se ale o tom nechci bavit," svěřila nám Krampolová a pokračovala o tom, že museli dát pryč milovanou kočku. "Do nového bytu jsme si ji nesměli vzít, tak jsem ji dala kamarádce a oplakala ji. Stýská se mi po ní. Dobré ale je, že se za ní můžu vydat, takže kontakt mi zůstane," dodala manželka herce.

I když už to vypadá, že vše je na dobré cestě a Krampolovi budou konečně znovu šťastní, nejspíše se tak stane, až dořeší komplikace s bývalou majitelkou.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy