g-power-bmw-m4-1

M4 od G-POWER má zběsilých 680 koní!

16. 4. 2017 • Novinky, Tuning

G-POWER patří mezi naše oblíbené “tunery” jednoduše porot, že  se toho nebojí a umí dát autu opravdu bestiální výkon a ponechat mu zcela funkční a decentní vzhled. Tentokráte si kluci vyšlápli na sportovní legendu BMW M3/M4 a jejich výkon navýšili o dvě třetiny na 500 kW/680 koní a točivý moment 760 Nm! S tím to výkonem umí auto vystřelit na stovku za neskutečných 3,5 sekundy a maximálně uhánět až 330 km/h.

Nečekejte však nějaký chip, tady se jedná o opravdový funkční tuning. Nová jsou obě turbodmychadla, které lépe dýchají pomocí zcela nového výfukového potrubí s karbonovými koncovkami o průměru 90 mm. Ke správné funkčnosti je třeba i zcela nové řídící jednotky G-POWER Bi-Tronik 2 V4.

Zvenčí je nejviditelnější snížení díky stavitelnému podvozku a nová kola Hurrican RR s rozměry 9×21 palců vpředu a 10,5×21 palců vzadu. Nechybí ani decentní odtrhová hrana na víku kufru a přeznačkování auta.

Vozy G-POWER jsme měli, jako jediní v ČR, možnost několikrát projet, tak určitě koukněte na naše dojmy, u každého testu najdete i video!

TEST G-POWER G1 V8 Hurricane RS – Ohnivá koule

TEST G-Power M5 Hurricane RR – Zatmění

TEST G-POWER X5 Typhoon SKIII

.

« »

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

autojournal.cz