Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Velikonoce slavných: Jak je české celebrity prožily?

/
  • Celebrity si Velikonoce patřičně užily.
    17. dubna 2017 ● 16:12

    Velikonoce jsou tradičním křesťanským svátkem a mnoho lidí dodržuje řadu zvyků a obyčejů. Některé české celebrity si nenechaly ujít barvení vajíček a pečení beránků, jiné zase vyrazily za teplem do zahraničí.

  • 1.

    Míra Hejda

    Míra Hejda (33) si na dnešní den opatřil velkou velikonoční pomlázku a vyrazil koledovat. Můj dnešní hudební nástroj! Když jsem na něj hrál, lidi zpívali,“ okomentoval svůj obrázek. Chudák Zorka, snad měla dostatek přichystaných vajíček.

    Míra Hejda se pochlubil pomlázkou.
    Autor: Instagram.com

  • 2.

    Agáta Prachařová

    Agáta Prachařová (31) se na Velikonoce řádně připravila. Namalovala mnoho vajíček a nakoupila několik tradičních sladkostí. Pak s napětím očekávala koledníky. Koledovat vyšel i její syn Kryšpín a přinesl mnoho dobrot.

    Agáta Prachařová se pochlubila velikonočním košíkem.
    Autor: Instagram.com

  • 3.

    Nikol Švantnerová

    Nikol Švantnerová (24) patří k těm, kteří raději opustili Česko a vydali se za hranice. Modelka na Velikonoce odletěla do Ruska. Po příletu se ihned pochlubila snímkem na sociální síti. „Klasická fotka z Moskvy,“ okomentovala obrázek.

    Nikol Švantnerová vyrazila do zahraničí.
    Autor: Instagram

  • 4.

    Eva Čerešňáková

    Eva Čerešňáková (30) prožila svátky v tradičním stylu a nechyběl ani beránek. Velikonoce pro ni totiž hodně znamenají. „Jsem vděčná za víru a Boha, ke kterému mě rodiče vedli a bez kterého si svůj úžasný a požehnaný život nedokážu představit,“ napsala na sociální síť.

    Eva Čerešňáková se na Velikonoce pořádně připravila.
    Autor: Machan, Instagram

  • 5.

    Monika Absolonová

    Monika Absolonová (40) svátky vůbec nepodcenila a dala se do pečení mazanců. Celkem jich dělala šest. Pět jich rozdala a jeden si nechala. V domácnosti nechyběla klasická velikonoční výzdoba.

    Monika Absolonová se na Velikonoce pořádně připravila.
    Autor: FTV Prima, Branislav Simoncik a archiv Blesku, Instagram

  • 6.

    Kateřina Kristelová

    Kateřina Kristelová (37) strávila Velikonoce v rodinném kruhu. Společně si užili malování vajíček a nechyběla ani pomlázka. Moje rodina pohromadě, mejdan, děti a seznamování s novými členy,“ shrnula svátky.

    Kateřina Kristelová si užila tradiční Velikonoce.
    Autor: Instagram.com

  • 7.

    Martin Chodúr

    Zpěvák Martin Chodúr (27) si nenechal koledu ujít se synem Martínkem (16 měsíců). Na rodné Moravě obešli známé a hlavně popřáli mamince Ivoně Selníkové (43).

    Martin Chodúr vyrazil na koledu se svým synem.
    Autor: Redakce Blesku, Facebook

  • 8.

    Petr Vágner

    Po návratu z dovolené ve Vietnamu vyrazil herec a moderátor TopStaru Petr Vágner (39) na šupačku za svými známými.
    Petr Vágner vyrazil po návratu z ciziny na koledu.
    Autor: Redakce Blesku, Facebook

     

  • 9.

    Jan Přeučil

    Velikonoční svátky prožili v Luhačovicích Jan Přeučil (80) a první filmová Popelka Eva Hrušková (65). Pobyt si nadělili k narozeninám. Popelka tam v pondělí neunikla pomlázce.

    „Evinka je nejhodnější žena na světě, tak jsem si tady na jarmarku pořídil jen malou pomlázku a dostala na zadek. Nemohu dopustit, aby ji síla a svěžest opustily,“ řekl Přeučil. „Podle tradice mu ale večer zase namlátím prdel já,“ smála se manželka.

    Dvojice si dopřávala kafíčko i šumivé vínko v oblíbené cukrárně. Při procházkách herec nikdy neminul pavilon s Vincentkou. „Na mé hlasivky působí blahodárně a pastilky si vozím do Prahy,“ řekl.

    Při lázeňském pobytu se učil i anglický text. „Dostal jsem malou roli ve filmu o Miladě Horákové, kde musím perfektně zvládnout několik anglických vět, a pomáhá mi Evinka,“ prozradil. „Myslí na to tak, že anglicky mluví ze spaní,“ smála se Hrušková.

    Manželé Jan Přeučil a Eva Hrušková strávili prodloužený velikonoční víkend v Luhačovicích.
    Autor: Slávka Červená

  • 10.

    Daniel Hůlka a Marian Vojtko

    Muzikálové hvězdy Divadla Broadway musely i o Velikonocích na scénu. Aby představení přece jen trochu zpestřili, propašovali Dan Hůlka (48) a Marian Vojtko (44) na jeviště pomlázky a vytáhly je na kolegyně z Kleopatry.

    „To se musí. Aby nám holky do roka neuschly,“ prohlásil Marian neúprosně. Snad potom pozvali ženy a dívky na něco dobrého.

    Daniel Hůlka a Marian Vojtko vyšupali Kleopatru.
    Autor: Foto redakce Blesku, Facebook

  • 11.

    Andrea Verešová

    „Želáme všetkým Veselú Veľkú noc! Krásne Velikonoce!“ napsala Verešová (36) z Malediv, kde tráví velikonoční dovolenou s celou svojí rodinou.

     

    Andrea Verešová s rodinou strávila Velikonoce na Maledivách.
    Autor: Foto redakce Blesku, Facebook

     

  • 12.

    Karel Kopeček

    Moderátor Novy Karel Kopeček využil velikonočních k svátků k rybaření. Společně se svými syny úřadoval na březích Staňkovského rybníka a podle fotografií byl úspěšný. "Drtivou většinu ryb pouštíme, svobodu tak dostal i tenhle úlovek. Sice nebylo zrovna teplé počasí, ale i tak jsme si to s klukama užili," řekl Blesku sympaťák, kterého znáte z obrazovky. V pondělí nicméně všichni Kopečkovic chlapi spěchali vyšlehat maminku Renatu a decentně i nedávno narozenou sestřičku Renatku.

    Moderátor Karel Kopeček strávil velikonoční svátky u Staňkovského rybníka na rybách.
    Autor: Facebook

     

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy