Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Andrej Babiš se ostře navezl do prezidenta: To, co Zeman předvedl na Hradě, BYLO TRAPNÉ!

Andrej Babiš se ostře navezl do prezidenta: To, co Zeman předvedl na Hradě, BYLO TRAPNÉ!
Zdroj: profimedia.cz
+ Další fotografie
Marketingoví poradci Andreje Babiše mu doporučili, aby ubral na razanci a zase trochu šel voličům na ruku. Andrej Babiš si to přeložil tak, že ideální bude zaútočit na prezidenta Zemana. Zní to kuriózně, ale ministr financí Babiš se dokonce zastal premiéra Sobotky.

Ministr Andrej Babiš v deníku Právo znovu vysvětloval své majetkové nesrovnalosti a znovu novinářům odpovídal na dotazy, zda dobrovolně odejde z ministerstva financí.

Babiš působil uvolněně a smířlivě. Je vidět, že jeho marketingoví poradci mu doporučovali, aby ubral na razanci.

Babiš tak uvedl, že by si uměl představit, že post ministra opustí, když mu premiér Sobotka bez keců odkývá náhradu. Spekuluje se, že na ministerstvo financí by místo Babiše mohla přijít jeho pravá ruka Alena Schillerová.

Také přišla řeč na chování Miloše Zemana, který Babiše nechce odvolat a celý proces úmyslně natahuje. Došlo ke kurióznímu momentu, protože Babiš se vlastně zastal premiéra Sobotky. Ministr financí označil Zemanovo jednání na Hradě za trapné.

"Bylo to trapné, pan prezident to podle mě přehnal, neměl to dělat. Chápu, že nemá rád pana premiéra, tuším i proč, ale toto nebylo na místě," uvedl Babiš k Zemanovu extempore, kdy hůlčičkou mával na premiéra a pak se k němu otočil zády, když Sobotka hovořil k novinářům.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy