Hlavní obsah
Článek

Dara Rolins (51) promluvila o svatbě i dítěti s Patrikem "Rytmusem" Vrbovským, se kterým žije už šestým rokem. Na veselku to zatím nevypadá, ale nadále platí, že by si moc přáli miminko. "Svatba? Úplně to tak necítím, ale nikdy neříkej nikdy. Třeba se to někdy stane, ale spíš by to bylo kvůli Lauře nebo dítěti," řekla Super.cz Dara.

"To by byla priorita, kdyby se zadařilo a měli jsme dítě. Což taky hrotí všichni kolem nás víc než my dva. Jsme šťastní spolu, s Laurou, s dítětem možná ano, možná taky ne. Důležité je, že se máme. A my se máme," usmívala se zpěvačka.

Dara na otevření nového obchodu s módou dorazila krásně opálená. Vrátila se z dovolené, kterou trávila s dcerou Laurou. "Byly prázdniny, tak jsme se s Laurou sbalily a jely do Emirátů, tam je spoleh na slunce. Máme to tam rády, jezdíme na jistotu," prozradila Dara.

Na dovolené často vyráží s dcerou bez partnera Patrika. "S Patrikem jsme spolu hodně doma. Řešíme práci, normálně život, a občas mám pocit, že šidím Lauru. Kvůli práci často z domova odjíždím, takže to je takové moje v uvozovkách vykoupení těch hříchů. Tak se věnuju na dovče výlučně a jenom Lauře a mužům je vstup zakázán. Patrik to respektuje, to je moc fajn," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám