Jako by chtěla udělat tlustou čáru za minulostí. Po devíti letech od svatby totiž podali s Leošem Marešem (41) společný návrh na rozvod. Nežijí spolu sice už víc než šest let, o rozvodu ale zatím nepadlo ani slovo. Snad všichni si mysleli, že si chce čistý stůl udělat hlavně zamilovaný Leoš kvůli přítelkyni Monice Koblížkové (36). Ale status svobodná patrně touží mít v občance i Marešová.

Video
Video se připravuje ...

Leoš Mareš slaví 40! Jeho manželka práská: Sex nám nejdřív nešel! Petr Macek, Petr Soukup, Thomas Kruchina

Bývalá moderátorka teď řekla sbohem i své svatební róbě. „S rozvodem to nemá nic společného – jsou to dvě nezávislé věci,“ brání se Marešová. Nostalgii při tom prý necítila žádnou. „Bylo to úplně v pohodě. Vdávala jsem se před devíti lety, to už je dlouhá doba. Už na to ani nevzpomínám, i když to byl krásnej den a super mejdan,“ svěřila se nám.

Jediné, co jí po rozvodu zůstane, bude příjmení. „Nechám si ho kvůli dětem,“ dodala. Kluci Jakub a Matěj (7) si prý z rozvodu rodičů nedělají těžkou hlavu. „Oni jsou zvyklí, nejsme spolu dlouho a navíc jsou i větší, takže dospěli do toho, že jim to nevadí,“ tvrdí.

Video
Video se připravuje ...

Monika Marešová: Na rozvodu jsme se s Leošem domluvili! Proč až teď? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Co se svatebními šaty ale nyní bude, se zatím neví. „Nevěsty si je buď můžou koupit za 45 tisíc, což je částka potřebná na pořízení auta pro Emu, nebo budou za 12 tisíc k půjčení ve svatebním showroomu v Holešovicích,“ vysvětlila Blesku organizátorka akce.

Šaty se zkrátka použijí na dobrou věc. Výtěžek z dražby poputuje na nákup auta pro Emu Rouskovou. Kvůli prodělané mozkové obrně je upoutaná na invalidní vozík. „Viděla jsem ji jednou a nezaskočilo mě to. Má babička totiž pracovala jako ředitelka ústavu pro mentálně postižené děti. Na děti s handicapem jsem zvyklá odmala. Hrála jsem si s nimi, navlékala korálky…“ vysvětlila Monika, které jsou rodiče nemocné Emy za její pomoc velmi vděční.

Video
Video se připravuje ...

Velká bolest Leoše a Moniky Marešových: Vážné zdravotní problémy jejich syna! Markéta Reinischova, Jan Jedlička

Fotogalerie
23 fotografií