Radka s Tomášem a synem už rok žijí v Praze. Po letitém pobytu v Londýně se natrvalo přestěhovali do Česka. „Po Londýně se mi dlouho stýskalo, přece jenom jsme tam dlouho žili, měli tam přátele. Ale když začaly chodit pracovní nabídky, tak jsem si rychle zvykla na nový domov,“ svěřila se Blesk.cz Rosická.

A překvapivě se nabídky netýkaly modelingu, ale moderování a produkčních věcí. Málokdo tuší, že byla součástí týmu kuchařské show MasterChef. A právě tady se spřátelila s šéfkuchařem Mirkem Kalinou. „Byla jsem na několika jeho kurzech a pod jeho vedením se zdokonaluji v gastronomii. Kolikrát jsem v šoku, co všechno se dá uvařit a bavilo by mě vařit v kuchyni. Zatím testuji na manželovi a synovi, ale s Mirkem jsem už několikrát vařila i pro cizí lidi,“ pochlubila se Radka.

I když před početím syna Tomáška o jedno miminko přišla, tak se nebrání dalšímu dítěti. „Určitě s manželem chceme druhé dítě. Zatím těhotná nejsem, ale necháváme to na náhodě,“ dodala kráska, která se objevila na party v klubu z 80. let, kde VIP osobnosti míchaly drinky. „Mám raději dobré víno než koktejly, přece jenom ta rána jsou pak snesitelnější,“ usmívá se bývalá modelka.

Podívejte se také: Klára Medková má doma jednoho z nejhezčích fotbalistů, ale zlatokopek se nebojí!

Video
Video se připravuje ...

Klára Medková má doma jednoho z nejhezčích fotbalistů, ale zlatokopek se nebojí! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
20 fotografií