Hlavní obsah
Článek

Modelka Eliška Bučková (34) fotila s kolegyněmi modelkami kampaň ve stylu filmu Sex ve městě v nejdražší pražské ulici Pařížská. Krásky fotily a kolem nich proudily davy Japonců. A ti nenechali krásky v krátkých trenýrkách a na podpatcích rozhodně chladnými. Vytáhli fotoaparáty a kamery a nadšeně dívky fotili.

"Bylo to super, mělo to přidanou hodnotu, ještě když jsme byly v trenýrkách. Byly jsme docela atrakcí. Já, stejně jako ostatní modelky, jsem ráda středem pozornosti, a tohle jsem si moc užívala," řekla Super.cz s úsměvem Eliška.

179 centimetrů vysoká Eliška navíc na vysokých podpatcích nad Japonci doslova vyčnívala jako Eiffelovka. "I normálně bez podpatků jsem vysoká holka. Zrovna výšku si úplně neužívám. V restauraci, v baru mi nedělá dobře, že jsem vyšší než ostatní, a všichni mě vidí a já je vidím. To mám tendenci se hrbit," prozradila.

Také přiznala, že by nikdy nechodila s menším partnerem. "Vysoký být musí. Nebyla bych s partnerem, který by byl nižší nebo stejně vysoký jako já. I se středními podpatky bych chtěla být nižší," vysvětlila.

"Měla jsem super kluky, každý byl úplně jiný, jsem dítě extrémů, jak říká moje maminka, ale vždycky byli vyšší," dodala s úsměvem modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám