Přestože Karlovo dětství nebylo zrovna jednoduché, vzpomíná na něj velmi rád. Se svou sestrou, modelkou Veronikou Kašákovou, totiž vyrůstal v dětském domově. „Životní cesty jsou různé, a ta naše měla další významnou zastávku v dětském domově, kde jsem byl od sedmi do patnácti let. Jsem za to velmi vděčný. Zřejmě mi to něco vzalo, ale co jsem nepoznal, to mi nemůže chybět. Určitě mi to ovšem něco dalo. Jedinečný pohled na svět, za který mohu pouze poděkovat. Jsem beznadějně nenapravitelný romantik a optimista, milovník života, věřím na pohádky, na kouzla a věřím tomu, že dobro vždy zvítězí,“ říká Karel.

Karel svůj pozitivní přístup k životu rád šíří mezi své okolí. Kromě moderace se věnuje sportu, tanci, od útlého věku byl veden k divadlu, zpěvu a obecně k uměleckému stylu života. „Moderace na Nově je pro mě další kapitolou a splněním mého snu. Pokud svým snům budete věřit, mohou se stát součástí vašeho života. Nikdy mě nenapadlo, že jednou budu „rosničkou“, teď se mi ta představa moc líbí a rád bych předpovídal jen příjemné počasí. Když se ohlédnu zpět do dětství, mám pocit, že mě televize trochu vychovávala. Nyní mám možnost nahlédnout na ni z té opačné strany, za což jsem velmi rád,“ dodává s úsměvem Karel.

Moderátoři Počasí se nově věnují nejen samotné předpovědi, ale také aktuálnímu dění ve světě internetu a komunikaci prostřednictvím sociálních sítí – fanoušci se tak mohou podílet na vysílání jako nikdy dříve.

Diváci a tým Snídaně s Novou se nedávno seznámili se Sunnym – štěnětem zlatého retrívra, který se stal stabilním členem týmu. Pokroky štěněte, jeho výchovu a výcvik na asistenčního psa mohou fanoušci sledovat téměř každý den, a to díky spolupráci s centrem Helppes.

Podívejte se na talkshow s Kašákovou!

Video
Video se připravuje ...

Miss z děcáku Veronika Kašáková: Máma se závislosti na těžkých drogách zbavila až ve vězení! Markéta Reinischova, Petr Soukup

Fotogalerie
17 fotografií