Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K bojovnicím za zdravé ženské tělo, mezi něž se řadí například Iskra Lawrence, patří i dcera hereckých hvězd Kim Basinger a Aleca Baldwina Ireland (21). Do boje vyrazila i minulý týden ve spodním prádle a měla toho dost na srdci.

Fotografií zveřejněnou na Instagramu měla mladá modelka a herečka podle Daily Mailu reagovat na narážky některých komentujících její postavu. Ta není vychrtlá, ani netrpí nadváhou. Působí žensky, zdravě a je ji zač chytnout - myšleno v tom nejlepším slova smyslu.

Ireland je toho názoru, že každý by měl mít své tělo rád a starat se o ně, i když třeba nevypadá jako ze stránek magazínů - a to ona se na nich přitom vyskytuje poměrně často.

„Tohle jsem já, berte, nebo nechte být. Nebudu se za své tělo stydět, protože je bledé nebo že není jako tyčka. Nebudu hodiny trávit úpravou fotek, abych tím potlačila svou autentičnost. (...) O naše těla by mělo být pečováno s důstojností a respektem, které si zaslouží. (...) Chci vám ukazovat realitu. Nejsem tu proto, abych vás nechala věřit, že jsem někdo, kdo nejsem. Jsem na cestě za svým lepším já a budu pokračovat a pracovat tak tvrdě, abych na sebe byla pyšná,“ píše mimo jiné k tématu.

Ireland, jež na sociální síti užívá příjmení obou rodičů s pomlčkou, tedy Basinger-Baldwin, se i přes to, že ‚není jako tyčka‘ objevila na titulních stránkách magazínů L’Officiele, Elle, Marie Claire nebo v reklamě na balenou vodu 138 Water. A to je jen dobře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám