Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Hrůzné detaily tragédie na Příbramsku: Syn rozsekl matce hlavu sekyrou, pak se oběsil

Autor: ljš - 
9. června 2017
19:43

Pronásledovali ho démoni, léčil se, ale nakonec zavraždil brutálním způsobem ženu, která se o něj celý život starala. Pak si Ladislav sám vzal život. Děsivou tragédii vyšetřují příbramští policisté.

K nálezu dvou mrtvých vyjížděli kriminalisté do Hvožďan na Příbramsku ve čtvrtek odpoledne. "Můžeme potvrdit, že šlo o rodinné příslušníky ve vztahu matka a syn," uvedl policejní mluvčí Zdeněk Chalupa. 

Podle sousedů, se kterými mluvila televize Prima, stojí za tragédií zřejmě duševní choroba. "On byl Láďa psychicky nemocný, léčil se v Bohnicích i ve Lnářích," řekl jeden z nich v Krimi zprávách.

Dodal, že vražda byla skutečně brutální. "Co vím od policajtů, tak údajně jí měl rozseknout hlavu sekyrou a seknout ji i do zad. Pak si udělal oprátku a oběsil se," popsal hrůznou tragédii soused.

Kriminalisté sice nařídili soudní pitvu, případ ale bude s největší pravděpodobností kvůli smrti pachatele odložen.

VIDEO: K podobné vraždě došlo na konci května v Nové Vsi na Kladensku. Policisté tam obvinili jednapadesátiletého muže z vraždy jeho čtyřiaosmdesátileté matky, hrozí mu až 18 let vězení.

oliiiii3 ( 11. června 2017 11:48 )

Hnusná doba, matky roděj čím víc starší, neumějí vychovávat děti, bud trpěj depresemi nebo jsou strašně unavené, děti jsou neposlušné, dnes je není vidět pomalu na pískovišti, jsou to jen zahradky pivo a cigára. Co z téhle generace vyroste.

oshona ( 9. června 2017 22:12 )

Domácí zabijačka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání