Okázalá svatba proběhla v Blenheimském paláci nedaleko městečka Woodstock. Rodiště Wisntona Churchilla se kvůli svatbě na víkend odělo do bílých růží. Milion květů bylo rozeseto nejen uvnitř paláce, ale záplavou květin ožila i zahrada.

Za módní výzdobu byl zodpovědný Jeff Leatham, který se proslavil především jako dekoratér domu Kardashianů, ale pracoval také například pro Madonnu či Tinu Turner.

Svatbu, na kterou byla pozvána celá široká rodina, přátelé a mnoho celebrit, pořádala čtrnáctá nejbohatší žena Afriky Folorunsho Alakija, která v roce 2014 sesadila Oprah Winfrey z prvního místa v žebříčku nejbohatších černošek. Její syn, kterému jeho první ženu sebrala rakovina, si vzal íránskou krásku Nazanin Jafarian Ghaissarifu.

Ta má již za sebou vztah s Robem Kardashianem. Nádherná nevěsta, která studuje bioinženýrství a na kontě má již titul z právnické fakulty, se oděla do bílých krajkových šatů, jež doplnila diamantovým náhrdelníkem a bílými střevíčky od Manola Blahnika.

Luxusně vypadající svatbu plnou celebrit nakonec korunovalo vystoupení zpěváka Robina Thickeho, který přiletěl až z Ameriky.

Podívejte se na záznam ze svatby britského následníka trůnu prince Williama s Kate:

Fotogalerie
14 fotografií