JourneymanCup podruhé u Plzně

Další díl značkového seriálu JourneymanCup proběhl poslední květnovou sobotu v rozlehlém prostoru bývalého vojenského prostoru blízko vesnice Dobřany.

Na odvážné jezdce čekal tentokrát náročný tříhodinový závod na téměř osmikilometrovém přírodním okruhu, kde nechyběla dvě náročná stoupání, brod plný bahna a několik dalších zákeřností. Vzhledem k délce závodu bylo potřeba zvolit správnou taktiku a stejně jako v prvním závodě v Sedlčanech i v dobřanském závodu se nejlépe dařilo Bohuslavu Licehamrovi. Ten na své pětistovce Gladiator stihl během tří hodin obroužit trať celkem třináctkrát, na druhém místě dojel Martin Sláma, který měl na kontě o tři kola míň.


Závod se jel v rámci desátého ročníku akce 24hours OffROAD Dobřany, která byla ze strany pořadatelů tradičně výborně připravená, ať už jde o samotný závod nebo zázemí v depu.


Sobotní večer byl zpestřen koncerty kapel jako Laura a její Tygři nebo České srdce a jako v prvním závodě bylo pro účastníky Journeyman Cupu přichystáno v depu servisní zázemí značky.


Výsledky:
1.Bohuslav Licehamr
2. Martin Sláma
3. Radek Pelc

Informace o redaktorovi

Přemek Vaněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist