Czech ATV/QUAD Challenge 2008

V nadcházející sezóně vytrvalostních závodů Cross-Country dostanou vedle jezdců na terénních motocyklech příležitost změřit své jezdecké umění a sportovního ducha i majitelé a jezdci na čtyřkolových offroad strojích ATV a Quad.

V rámci největšího offroad seriálu, který se v České republice pojede v letošním roce a jehož součástí je i oficiální Mistrovství České republiky v této disciplíně, je vyhlášena i speciální série Czech ATV/QUAD Challenge 2008.

Česká promotérská agentura o.s., která zastřešuje zmíněný seriál závodů hodlá oslovit všechny zkušené jezdce ale i začínající sportovce na čtyřkolových strojích. Soutěžit budou ve zvlášť organizovaných závodech vždy po odjetí motocyklových závodů ve třech kategoriích. XC 6 je třída pro sportovní čtyřkolky s pohonem 2 kol, XC 7 je určena pro pracovní a užitkové stroje s pohonem 4x4 a v poslední třídě XC 8 budou moci soupeřit čtyřkolky do objemu čtyřtaktního motoru 300 ccm bez rozdílu zda jsou poháněny na všechna čtyři kola nebo pouze na dvě.

Série Czech ATV/Quad Challenge 2008 je přípravou pro organizaci prvního oficiálního Mistrovství ČR v této disciplíně ve třídách ATV/Quad vyhlášeného národní sportovní autoritou, Autoklubem ČR v roce 2009. Další informace zejména technická ustanovení pro přihlašované stroje a pravidla závodů budou zveřejněna do konce ledna 2008.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist