Stovky lidí, horko, zákaz fotografování, prohlídky všech tašek… Tak to v neděli odpoledne vypadalo u lodi BigMedia, která na Rašínově nábřeží hostí jedinečnou výstavu Gott, My Life. Na vypjaté situace tak bylo zaděláno!

Původně pořadatelé počítali s tím, že fanoušci projdou celou výstavu a v jejím závěru na ně bude čekat v kavárně Karel, který se jim zvěční na památku. Jenže skoro všichni návštěvníci chtěli rovnou za ním!

A tak vznikla jedna fronta přímo od hlavního vchodu do kavárny. Do té ale jiným vchodem dorazil před koncem autogramiády hlouček fanoušků přímo z výstavy a dostal se tak do Karlovy blízkosti.

VIDEO: Gott hlásí návrat: Takhle to vypadalo na jeho velkém koncertě!

„Tak tohle v žádném případě!“ vyjekla Ivana sedící vedle svého muže a ochranka začala konat. Minimálně pět návštěvníků vyvedli bodyguardi z kavárny nekompromisně ven.

„Koupili jsme si lístek a oni nás vyvedou?“ nechápal pár, který seděl v klidu na židličkách a popíjel víno. O autogram jim vlastně ani nešlo... „Vzadu bylo v jeden okamžik mnoho lidí, se kterými jsme nepočítali, tak to souviselo bohužel s tím,“ omlouvala se ještě večer mluvčí rodiny Aneta Stolzová.

Pořadatelé výstavy následně oznámili, že pouze respektovali rozhodnutí managementu Karla Gotta. Tomu Ivana Gottová od dubna 2014, kdy se rozešel s manažerkou Hercerů, šéfuje...

Podepisoval se o hodinu déle

Ke Slavíkovi pouštěla ochranka fanoušky po jednom. Každý musel projít bezpečnostní prohlídkou a ještě dostal zákaz v kavárně fotografovat. „Vše podle pokynů managementu pana Gotta,“ objasnil nám zdroj.

Fotogalerie: Pompézní večírek kluka z děcáku: Dorazil…
99 fotografií

S Mistrem seděla u stolečku jeho žena (a manažerka), která se společně s nedaleko stojící mluvčí Anetou Stolzovou a produkční Lídou Sekaninovou snažila průběh autogramiády urychlit.

„Od této chvíle už bude pan Gott dávat jen jeden autogram na osobu, chceme, aby se dostalo na všechny,“ avizoval po hodině konání moderátor Jan Kovařík. „Nestrkejte se, netlačte se, pan Gott se bude snažit vyhovět každému,“ napomínal stojící fanoušky.

VIDEO: Karel Gott rozdával podpisy na lodi: Na fanoušky si pořídil nové fixy!

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott rozdával podpisy na lodi: Na fanoušky si pořídil nové fixy! Lukáš Červený

 

VŠE O KARLU GOTTOVI ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
214 fotografií