Slovenská herečka Magda Vášáryová si tentokrát na outfitu moc záležet nedala. Kostkovaná sukně a červený svetřík s krajkovými lemy není tou nejlepší volbou. Magda dorazila sama, a tak uvítala společnost žokeje Josefa Váni.

Módní návrhář Osmany Laffita přišel s partnerem Guyem. Dokonalé smokingy nešly přehlédnout. Široký úsměv a blond hříva, to je bývalá modelka Jitka Kocurová. V modrých dlouhých šatech dala vyniknout skvělé postavě, kterou má i po porodu dvou dětí.

Fotogalerie: Ples sdružení CZECH TOP 100: Které…
43 fotografií

Mistr dorazil v doprovodu manželky Ivany. Ta zvolila černou krajku s bílou výšivkou, a aby nebyla vyšší než Karel, tak asi jako jediná měla na nohách baleríny. Gott smoking doplnil šerpou a kapesníčkem ve vínové barvě. 

Textař a kandidát na prezidenta Michal Horáček přišel sám. Advokátka Renáta Vesecká celá v černém, ale zato s luxusním stylovým psaníčkem.

Jako poslední dorazila Ivana Trump. Ta se dnes odpoledne setkala s prezidentem Milošem Zemanem. Zatímco odpoledne měla květované šaty nad kolena, na galavečer dorazila v černé krajce podšité tělovou látkou. Hluboký výstřih a výrazné líčení bylo nepřehlédnutelné, stejně jako kabelka od Diora a hodinky Rolex v pánském stylu. Do Španělského sálu ji doprovodil Osmany Laffita.

Fotogalerie
23 fotografií