Středa 22. května 2024, svátek má Emil
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Inter Milán chce dát pokutu Perišičovi. Důvod? Zkusil si profesionálně beachvolejbal

Sport

  12:35
MILÁN - Chorvatský fotbalista Ivan Perišič možná dostane od Interu Milán trest za krátkodobý přesun k plážovému volejbalu. Podle italských médií vedení klubu zvažuje, že útočníkovi vyměří pokutu, protože se mohl zranit.

Ivan Perišič coby plážový volejbalista (smečuje). foto: Red Bull

Perišič, o něhož má velký zájem Manchester United, startoval v minulém týdnu na domácím majoru Světového okruhu s elitou na písku v Poreči.

„Vždycky to byl můj sen, hraju beachvolejbal od deseti let. Hrozně mě to baví a každé léto se mu věnuju s kamarády ve Splitu. Díky za tu šanci. Bylo to úžasné, i když jsme prohráli,“ řekl v Poreči hráč Interu, odkud po dvou sezonách možná odejde. Zájemce za něj ale musí zaplatit 50 milionů eur. Manchester zatím nabídl 40 milionů.

Protože se mohl při beachvolejbalu zranit a ohrozit svou fotbalovou kariéru, Inter mu údajně chce dát mu pokutu. Navíc kdyby se mu senzačně podařilo postoupit do play off, nestihl by Perišič začátek přípravy s milánským klubem.

S Nikšou Dell’Orco si zahráli tři zápasy ve skupině, v níž měli Brazilce a dvě americké dvojice. Proti profesionálům vše prohráli 0:2, nejvíce bodů v setu dali 16.

Autor:

Vyhrajte rodinné vstupné do BRuNO family parku
Vyhrajte rodinné vstupné do BRuNO family parku

Jestliže vás trápí proměnlivé jarní počasí, máme pro vás tip, kam vyrazit, když počasí zrovna nepřeje. BRuNO Family Park v Brně se postará o zábavu...