Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soňa Skoncová se před sedmi lety stala slovenskou vicemiss, ale jen u modelingu nezůstala. Toho, že je nejen krásná, ale i chytrá a komunikativní, si velmi rychle všimli i v televizi, a tak moderuje obdobu českého Top Star magazínu. K tomu se stala i country manažerkou módního brandu.

Právě v modelu složeném ze značek, které v Premium Fashion Brands zastupuje, tedy v šatech Trussardi Jeans s psaníčkem téže značky, vyrazila i na prestižní Unicredit párty. "Moje volba byla velmi jednoduchá, protože dnešní dress code byl stanovený. U nás na Slovensku se to snažíme dodržovat. A dnešní byl smart casual s červeným doplňkem, tak doufám, že jsem to v šatech Trussardi Jeans s červeným psaníčkem stejné značky zvládla," řekla Super.cz.

Soňa na Slovensku moderuje pořad, v jehož české verzi se vystřídaly krásné ženy jako Mahulena Bočanová, Gabriela Partyšová nebo Eva Perkausová. Teď je ale nahradil mladý muž David Gránský. Nebojí se, že by to u nich mohlo také tak dopadnout?

"Všimla jsem si toho, ale my jsme byli asi o krok rychlejší, protože už jsme mladého kluka měli před vámi. Už tam není, zůstaly jsme tam samé ženy, takže máme takový babinec. Ale práce v televizi mě nesmírně baví, je to něco, co dělám velmi ráda a pro co jsem se možná i narodila. Dlouho jsem se věnovala modelingu a kamery se mnou byly spjaté už mnoho let," nemá strach o budoucnost Soňa.

"Tuhle práci si užívám a mám i mnoho dalších různých aktivit, i když v modelingu už se aktivně nepohybuji, ačkoli pořád cestuji do Los Angeles, ale věnuji se tam jiným záležitostem. Pokud jde o modeling, už má taky svůj věk," snažila se nás přesvědčit uhrančivá brunetka. "Nechtěla jsem modelingu odevzdat úplně všechno, protože jsem v životě chtěla dělat i něco jiného. Dvanáct let stačilo," upřesnila Soňa.

Pánové, které by zaujala, ovšem mají smůlu. "Už skoro šestnáct let jsem zadaná. Ale na svatbu se mě neptejte, to musíte směřovat otázku na něj," smála se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám