Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Do třetice všeho dobrého! Tímhle heslem se nejspíš řídí zpěvák Milan Drobný (79), který dnes krátce po poledni vstoupil potřetí do chomoutu se svou přítelkyní Danou Polcaro.

Dvojice, která se zasnoubila na konci loňského roku, zřejmě věří, že jí štěstí do života přinesou sedmičky. Pro svůj velký den si totiž Milan a Dana vybrali datum 7. 7. 2017. A aby toho nebylo málo, manželský slib začali skládat sedm minut po dvanácté hodině. A protože měli v dnešním datu hned dvě sedmičky, svatební slib ztvrdili hned čtrnácti polibky za výskotu a počítání svatebních hostů.

V břevnovské vile Kajetánka se dnes sešly zhruba tři desítky hostů. Ženichovi šel za svědka celoživotní kamarád Tonda. Nevěstě šla za svědka stálice naší populární hudby Yvetta Simonová. Svatební menu bylo klasické. Podávala se šunková rolka s křenem, knedlíčková polévka a svíčková. Mezi pozvanými hosty byl podle našich informací i Karel Gott, který se ovšem logicky po předchozích mediálních půtkách nedostavil. Nepřišel ani pozvaný Jiří Krampol s manželkou Hankou, kterou v úterý pustili z psychiatrické léčebny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám