Hlavní obsah

Nová alba: Lana Del Rey, Foster The People i Declan McKenna

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prázdniny jsou v plném proudu, nicméně alba vycházejí docela zajímavá. Mezi ta nejvýraznější v tomto týdnu určitě patří novinka americké vokalistky Lany Del Rey či jejích kolegů z formace Foster The People.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová alba 29. týden

Článek

Lana Del Rey: Lust for Life

Foto: Polydor

Nová alba

Páté album americké zpěvačky Lany Del Rey prý původně svým zvukem připomínalo hudbu padesátých a šedesátých let. Autorka ji nakonec upravila a pokusila se především právě prostřednictvím zvuku oslovit mladší posluchače. V rukopisu písní ta změna znát není, je to velmi dospělá kolekce.

Foster The People: Sacred Hearts Club

Foto: Columbia

Nová alba

Třetí album americké indiepopové kapely prozrazuje, že se nachází ve slušné autorské i interpretační formě. Přesto na kolekci nejsou skladby, které by byly mimořádně výrazné či zapamatováníhodné. Je to vlastně průměrná nahrávka.

Declan McKenna: What Do You Think About the Car?

Foto: Columbia

Nová alba

Debutové album britského zpěváka a skladatele Declana McKenny vychází poté, co to předtím zkusil s několika singly a minialby. Je pilný, na scéně je od roku 2015. Jeho písničkářský indie-rock je pocitový a skladby mají osobitou atmosféru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám