Dopravu na pražské Jižní spojce komplikuje nehoda tahače, na místě zasahovali hasiči

Nehoda kamionu ve středu ráno výrazně komplikuje dopravu na pražské Jižní spojce u Záběhlic. Tahač s návěsem tam skončil v příkopu, leží na boku a bude muset být vyproštěn. Podle mluvčího pražské policie Tomáše Hulana je provoz omezen ve směru na Prahu 5. Na místě zasahovali také hasiči, kamionu totiž hořel motor.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zásah hasičů u nehody na Jižní spojce

Zásah hasičů u nehody na Jižní spojce | Foto: Radek Krahulík | Zdroj: Hasičský záchranný sbor hl. m. Prahy

Nehoda se stala ve středu kolem 6:15 ráno za čerpací stanicí Benzina ve směru na Barrandovský most. „Tahač s návěsem skončil mimo komunikaci. Poničil svodidla a billboard, který zasahuje do pravého jízdního pruhu. Řidič vozu je v péči záchranářů," uvedl mluvčí.

Podle mluvčího Hasičského záchranného sboru hlavního města Prahy Martina Kavky byl požár pod kontrolou během 5 minut po příjezdu na místo.

"U nehody zasahovala jednotka ze strašnické a chodovské stanice. Hasiči museli přečerpat asi 600 litrů nafty z poškozené nádrže kamionu, který ležel na boku u okraje komunikace. Během zásahu byla Jižní spojka neprůjezdná, v 06:50 hodin ale hasiči zprovoznili jeden jízdní pruh," dodal.

Nyní lze jet levým jízdním pruhem, ale při vyprošťování kamionu bude silnice opět uzavřená. O komplikacích informují řidiče světelné tabule na Jižní spojce.

dbr, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme