Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Šéfovi ANO řekla svoje ANO! Andrej Babiš si na Čapím hnízdě vzal Moniku Babišovou

Šéfovi ANO řekla svoje ANO! Andrej Babiš si na Čapím hnízdě vzal Moniku Babišovou
Zdroj: Petra Ficová
+ Dalších 9 fotografií
Po 23 letech společného života si konečně dali manželský slib. Zakladatel a šéf hnutí ANO Andrej Babiš (62) si dnes na farmě Čapí hnízdo vzal za manželku svou partnerku Moniku (43). Redakce eXtra.cz novomanželům gratuluje.

Byla to moc krásná svatba! Nevěsta měla nádherné šaty od zahraničního návrháře. Naplno tak ukázala plný dekolt, který magicky přitahoval pohledy mužů i žen. Monika Babišová již dříve prozradila, že si šaty našla na internetu a hned se jí zalíbily.

Andrej Babiš vedle ní působil střídmě a nenuceně. Měl šedý oblek s bílou květinou v kapsičce. Podle tradice si oba navlékli snubní prsteny. Monika ho má ozdobený diamanty, Andrej ho má bez zdobení. Podle webu idnes.cz nevěstu nalíčila vizážistka Ivana Tokárska. Účes nevěstě vytvořil kadeřník Martin Marty Tyl.

Na proslulou farmu Čapí hnízdo dorazilo cca 250 hostů. K poslechu hrála klasická hudba, večer se chystá koncert Michala Davida. O jídlo pro hosty se stará šéfkuchař Ladislav Douša. Celý večírek by pak měl zakončit ohňostroj. A kam že to manželé vyrazí na svatební cestu? Podívejte se, co k tomu říká Babiš - video ZDE

Akci poznamenal drobný incident. Kolem luxusní farmy projížděli aktivisté a připomínali Babišovi a jeho hostům úmrtí podnikatele Milana Sládečka Byla to ale jen drobná vada na kráse. Jinak na mrtvé podnikatele nikdo nemyslel a všichni se dobře bavili a užívali si veselí a radost z krásného dne

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy