Fotky: Ano, novomanželský polibek a protesty za branou Čapího hnízda. Andrej Babiš se ženil

Fotky: Ano, novomanželský polibek a protesty za branou Čapího hnízda. Andrej Babiš se ženil
Svatební obřad se konal venku. Andrej Babiš své nastávající manželce navlékl prstýnek z bílého zlata s diamanty. Ona jemu hladký prsten bez ozdob.
Neveřejnému obřadu přihlíželo 200 pozvaných hostů včetně špiček hnutí ANO Jaroslava Faltýnka či Richarda Brabce. Monice šla za svědka dlouholetá kamarádka, Babišovi kamarád.
Andrej Babiš a Monika Babišová odchází uličkou již jako novomanželé. Nové příjmení však Monika nemá, jelikož již dříve užívala partnerovo příjmení.
Areál Čapího hnízda je až do neděle pro veřejnost uzavřen. Před bránou již několik hodin před svatbou čekali na přijíždějící hosty novináři. Andrej Babiš jim ještě před obřadem přišel rozdat svou knížku, aby se nenudili, jak sám řekl.
Foto: ČTK
Domácí Domácí
29. 7. 2017 21:00
Bývalý vicepremiér a šéf hnutí ANO Andrej Babiš se v sobotu oženil se svou dlouholetou partnerkou Monikou, se kterou již 23 let žije a vychovávají spolu dvě děti. Neveřejná svatba se konala na Čapím hnízdě, kam se sjelo téměř 200 pozvaných hostů, mezi nimiž nechyběl například místopředseda hnutí ANO Jaroslav Faltýnek nebo ministr životního prostředí Richard Brabec. Svatbu partneři oznámili již v dubnu, přípravy měla na starosti nevěsta.
 

Právě se děje

Další zprávy