Bývalý americký námořník 119krát pobodal ženu. Po sexu zjistil, že dřív byla muž

Brutální vražda

Bývalý americký námořník 119krát pobodal ženu. Po sexu zjistil, že dřív byla mužNOVÉ
Bývalý americký námořník Dwanya Hickerson Foto:

FOTO: Printscreen z Youtube (Cerebral Diva)

1
Svět
Sdílet:

Bývalý člen amerického námořnictva Dwanya Hickerson půjde za vraždu druhého stupně na čtyřicet let do vězení. Více než stokrát pobodal ženu, se kterou se seznámil na internetové seznamce, protože po sexu s ní zjistil, že je transgender. Čelí ještě obvinění z loupeže, protože ženě také ukradl peněženku a telefon, o případu informuje server The Independent.

Jedenadvacetiletý bývalý námořník US Navy Dwanya Hickerson se s o čtyři roky starší Dee Whighamovou seznámil na internetové seznamce. Po dvouměsíčním psaní se rozhodli poprvé setkat. Whighamová za Hickersonem přijela 23. července minulého roku do města Biloxi v Mississippi.

Zdravotní sestra Whighamová s Hickersonem vešla do pokoje v hotelu Best Western asi v půl deváté večer místního času. O 23 minut později byl ale Hickerson na videozáznamech bezpečnostních kamer vidět, jak odchází s tričkem, které měl kolem krku.

V Týdeníku Echo a na EchoPrime se dozvíte více, získáte je zde.

Tělo pobodané ženy našli její přátelé krátce před desátou večer. Její pitva odhalila, že byla bodnuta 199krát především do obličeje a krku.

Policie Hickersona zatkla v Keerslerově letecké základně, kde byl tehdejší námořník umístěn na výcvik. Když policie zveřejnila snímky bezpečnostních kamer, instruktor na základně Hickersona poznal a spojil se s policií. Při vyšetřování se našly pytle na odpadky plné zakrváceného oblečení i nůž, kterým útočník ženu pobodal, a následně ho schoval na pláži.

Hickerson později řekl, že měl se ženou v hotelu sex a poté mu řekla, že je transgender. U soudu řekl, že si z následných událostí moc nepamatuje. Byl odsouzen ke čtyřiceti letům ve vězení bez možnosti odvolání a čelí obvinění z loupeže, protože Whighamové ještě ukradl peněženku a mobil.

Žádní transgender v armádě

Ve středu oznámil americký prezident Donald Trump, že žádné transgender osoby nebudou moci sloužit v armádě. Podle něj se jednalo o zbytečné náklady, protože vojákům operaci od minulého roku proplácelo ministerstvo obrany. Ministerstvo ale uvedlo, že dosavadní pravidla zatím platí.

Čtěte také: Žádné transgender osoby v armádě sloužit nebudou, rozhodl Trump

Sdílet:

Hlavní zprávy

We´re all living in Amerika

KOMENTÁŘ

Žijeme už jako v Americe. Ne tím, že u nás s jen malým časovým zpožděním mohou vyjít knihy autorů, jako je Abigail Shrierová. Ale tím, že i u nás mohou takzvaně ...

00:08
×

Podobné články