Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Dcera slavného tenisty Kafelnikova propadla anorexii! Jako otec jsem selhal, přiznal sportovec

Dcera slavného tenisty Kafelnikova propadla anorexii! Jako otec jsem selhal, přiznal sportovec
Zdroj: instagram
+ Další 4 fotografie
Bývalý ruský tenista Jevgenij Kafelnikov na sociálních sítích přiznal strach o svou teprve osmnáctiletou dceru Olesyu. Ta se živí jako modelka a nedávno musela být hospitalizována s podezřením na anorexii. Slavný otec si teď její nemoc klade za vinu.

„Jako otec jsem selhal. Tohle je to nejhorší, k čemu může rodič dojít. Ale asi jsem si to zasloužil. Už jsem to v sobě nemohl déle dusit a musel jsem to říct. Olesya byla hospitalizována v nemocnici, protože si vzala nějaké zakázané látky. Zkolabovala,“ napsal Jevgenij na svých sociálních sítích

Podle některých zdrojů se slavná modelka měla předávkovat kokainem. K drogám si našla cestu kvůli bývalému příteli, rapperu Pharaonovi. Rozchod s ním prý nesla velmi těžce a její nemoc se ještě zhoršila. Podle všeho byla Olesya vždycky hubená, ale nyní se potýká i s dalšími zdravotními potížemi.

„Jsem slabá, padají mi vlasy, lámou se mi nehty, nemám menstruaci. Jsem vystresovaná, všechno mě bolí. Jsem na pokraji zhroucení. Měla bych být silná, já vím. Ale nejde mi to. Nikdy jsem se necítila tak na dně,“ uvedla modelka na svých sociálních sítích. Nepotvrdila však, že by se jednalo o anorexii.

Kafelnikov také přiznal, že svou dceru dlouho neviděl. Prý se chtěla věnovat práci, aniž by ji rodiče ovlivňovali. Podle všeho má však se svým otcem skvělý vztah. „Tátu miluju, protože je to zkrátka můj táta. Ale opravdu se teď potřebuju sama naučit spoustu věcí, takže se nevídáme. Ale každý den usínám a koukám se na fotku táty, kterou mám na nočním stolku. Je úžasný,“ uvedla.

Kokain a anorexie jsou věci mezi modelkami sice běžné, ale nedají se zvládnout dlouhodobě. Doufejme, že se Olesya se svými problémy vyrovná a ještě trochu zabojuje!

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy