Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) si užívá odpočinkové léto a po dlouhé době pojede na dovolenou i se svým přítelem, raperem Patrikem Vrbovským alias Rytmusem. Jak si užívá zpěvačka horké dny, které v Čechách panují?

"Trávím dny ve vodě. Máme příští týden s Patrikem naplánovanou dovolenou, byly jsme s Laurou na dovolené ve Španělsku, pak Laura byla s Matějem. Pojedu já sama ještě s kámoškama. Do toho pracujeme, makáme, tempo je pořád zběsilý. Ale je super, že nevstáváme v šest do školy, to je nejvíc," řekla Super.cz Dara na 15. výročí kubánské restaurace, kde zpívala. "Tyhle rytmy mě baví, všechno tady donutí člověka šejkovat zadkem," usmála se zpěvačka.

S Patrikem spolu poletí na dovolenou do španělské Marbelly a bude to po pořádně dlouhé době. Doposud spíš jezdili na dovolené každý zvlášť.

"Je to po delší době, byli jsme si trošku nevěrní, protože jsme točili svá alba. Bude to válečka. Chtěla jsem dobrodrůžo, ale nebude. Potřebujeme si odpočinout, být spolu, probouzet se, usínat, plavat. Patrik, jak je snědej, tak ho sluníčko neotravuje, má ho rád. Je opalovací typ. Je spíš odpočinkovej na dovolených. To já jsem spíš akční," dodala Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám