4. srpna 2017 • 13:16

Los play off Evropské ligy: Plzeň jede také na Kypr, utká se s Larnakou

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Plzně po vyřazení z 3. předkola Ligy mistrů od rumunské FCSB znají soupeře v play off o postup do základní části Evropské ligy. Západočechům los v Nyonu přiřkl kyperskou Larnaku. První zápas hraje Viktoria doma ve čtvrtek 17. srpna, odveta je na programu o týden později 24. srpna. Los play off Evropské ligy jsme sledovali na iSport.cz ONLINE.



Larnaka se do play off Evropské ligy probojovala až z prvního předkola, když postupně vyřadila gibraltarský Lincoln Red Imps, Cork City a Dinamo Minsk. Kyperský celek si ve skupině zahrál zatím jen v roce 2011, kdy v předkole vyřadil Mladou Boleslav. V minulém ročníku nestačil AEK v play off na Liberec, kterému podlehl 0:1 a 0:3.

Plzeň do play off Evropské ligy zamířila ze třetího předkola Ligy mistrů, ve kterém ztratila dobře rozehraný dvojzápas s FCSB, bývalou Steauou Bukurešť. Viktoria v prvním utkání v Rumunsku remizovala 2:2, v domácí odvetě ale zkolabovala a po třech gólech v rozmezí osmi minut prohrála 1:4 a vypadla.

Legii Varšava, kde působí Adam Hloušek, los přidělil za soupeře Šeriff Tiraspol. Proti němu už si český obránce v minulosti zahrál. Se Slavií v roce 2009 s moldavským soupeřem v předkole Ligy mistrů vypadl po remízách 0:0 a 1:1, ke které tehdy přispěl úvodním gólem. Midtjylland s Filipem Novákem nastoupí proti Apollonu Limassol.

Kolaps, nechápu to, zlobil se Vrba po nezvládnuté odvetě s FCSB
Video se připravuje ...

Chybami v obraně jsme si prohráli zápas, komentoval Hejda po nezvládnuté odvetě.
Video se připravuje ...

Plzeň nezvládla odvetu s FCSB. Nemůžeme si nechat dát tak laciné góly, litoval Hrošovský
Video se připravuje ...

Liga mistrů: Plzeň - FCSB 1:4. V odvetě přišel kolaps ve druhé půli
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud