Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Smolný měsíc HBO. Další epizoda seriálu Hra o trůny unikla na internet

Kultura

  11:26
Televize HBO neprožívá nejšťastnější období. Čtvrtá epizoda sedmé série Hry o trůny unikla předčasně, hackeři napadli dobře chráněné servery a požadují výkupné a teď se navíc dostala na internet i ještě neodvysílaná šestá epizoda. Tentokrát za to může španělská odnož HBO.

Sedmá řada seriálu Hra o trůny. Spojenci? Zleva: rádce Varys (Conleth Hill), Tyrion Lannister (Peter Dinklage), rádkyně Missandei (Nathalie Emmanuelová), královna Daenerys (Emilia Clarkeová), davos Mořský (Liam Cunningham) a Jon Snow (Kit Harington). foto: HBO/Helen Sloanová

Někdo ve španělské HBO pravděpodobně dostane padáka. Televizi se podařilo omylem vypustit šestou epizodu celé čtyři dny před oficiální premiérou. Díl byl přístupný v online verzi na požádání a to celou hodinu. Ačkoliv ho HBO poté rychle stáhla, škoda se již nedala napravit. Části epizody se objevují na sociálních sítích a celá pak na pirátských serverech.

RECENZE: Zima konečně po šesti letech přišla. Hra o trůny je úlitbou pro všechny

Když indický distributor seriálu Star India omylem vypustil čtvrtou epizodu nazvanou Kořist války, jednalo se o video v nízkém rozlišení, které bylo místy nekoukatelné. Tentokrát jde o díl ve vysokém HD rozlišení.

Sedmá řada seriálu Hra o trůny: Sansa Stark (Sophie Turnerová).
Sedmá řada seriálu Hra o trůny: královna Cersei (Lenna Headyová) a bankéř Tycho...