Českou aplikaci na správu financí Spendee lze nově využívat i ve webových prohlížečích

Filip HouskaFilip Houska

spend
0Zobrazit komentáře

Spendee, služba pro monitorování příjmů a výdajů, za kterou po vývojářské stránce stojí české studio Cleevio, fungovala vždy jako mobilní aplikace. Řada uživatelů však nechtěla být limitována pouze svým chytrým zařízením, ale chtěla Spendee využívat i na webových prohlížečích. A právě tuto možnost startup konečně umožnil.

Nově je možné Spendee využívat i na desktopech, a to včetně všech funkcí, na které jsou uživatelé zvyklí z mobilních platforem. Lze tedy očekávat mimo jiné možnost filtrování transakcí, nahrávání transakcí z jiných zdrojů (jako například Excel) a řadu dalších vychytávek. Je pravděpodobné, že s postupem času přibude i podpora propojení s bankovními účty, což je věc, kterou právě mobilní aplikace Spendee už nějaký čas nabízí.

flatio

Přečtěte si takéBrněnský startup Flatio nově podporuje platby Bitcoinem za střednědobé pronájmy bytůBrněnský startup Flatio nově podporuje platby Bitcoinem za střednědobé pronájmy bytů

Webová varianta je aktuálně dostupná pouze v beta verzi, tudíž nelze počítat s tím, že všechny zmíněné funkce budou fungovat přesně tak, jak by správně měly.

Diskuze (0)

Novinka

Anonym