Hlavní obsah

Látal zamířil z Mladé Boleslavi na hostování do Hradce Králové

Hokejový útočník Martin Látal bude hostovat z Mladé Boleslavi v Hradci Králové, který získal devětadvacetiletého kladenského odchovance do 10. ledna. Pokud budou zástupci východočeského klubu s výkony syna bývalého obránce Jaromíra Látala spokojeni, mohou prodloužit hostování až do konce sezóny.

Foto: Milan Malíček, Právo

Martin Látal ještě v dresu Mladé Boleslavi překonává z trestného střílení brankáře Pardubic.

Článek

"Martin patří k nejlepším bruslařům v extralize a my si od něj slibujeme zrychlení naší hry. Umí také kvalitně zakončit, takže počítáme i se zlepšením naší produktivity, kde nás v tuto chvíli asi nejvíce tlačí bota," uvedl na klubovém webu generální manažer Hradce Králové Aleš Kmoníček. Mountfield v dosavadních devíti zápasech vstřelil jen 17 branek a je s 12 body devátý.

Látal v této sezóně sehrál v extralize za Mladou Boleslav sedm utkání a připsal si tři body za tři asistence. "Martin se do Hradce těší a je připraven okamžitě naskočit do zápasu, což je pochopitelně věcí trenérů," řekl Kmoníček. Hradec nastoupí v pátek na ledě Chomutova.

Látal obleče po Kladnu, Plzni, Spartě, Karlových Varech a Mladé Boleslavi dres šestého extraligového klubu. V nejvyšší soutěži má na kontě 452 zápasů a 126 bodů za 46 branek a 80 asistencí.

Reklama

Související témata: