Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některé dámy mají do vínku dáno, že i v pokročilejším věku vypadají až neuvěřitelně mladistvě. Příkladem je bývalá slovenská modelka, televizní hlasatelka a spisovatelka Emma Tekelyová (62).

Usměvavé šedesátnici by její věk hádal málokdo. Emma působila jako modelka už v sedmdesátých letech, a jak je vidět, štíhlou postavu si udržuje dodnes, takže by klidně mohla předvádět módu pro zralé dámy.

Navíc si potrpí na to, že má přirozenou vizáž a nepotřebuje prý žádné zásahy estetické medicíny. Obličej téměř bez vrásek si dle svých slov udržuje díky obličejové gymnastice.

O této netypické metodě na Slovensku nedávno pokřtila knihu a něco ze svého repertoáru předvedla i před přítomnými fotografy.

Ať už ke svým půvabům přispěla jakýmkoliv způsobem, musíme uznat, že vypadá opravdu výborně a rozhodně nepůsobí vyumělkovaným dojmem.

Ostatně některé zahraniční celebrity by si z ní měly vzít příklad a spíše se do omlazovacích procedur moc nepouštět. Výsledek například u Carol z Kroku za krokem, herečky Suzanne Somers, není příliš lichotivý.

Reklama

Další články

Načítám