Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) je známá tím, že se občas někde objeví v outfitu, který přinejmenším vzbudí pozornost.

Naposledy se nechala unést na vlně proužkované módy, která se v posledních letech vrací do popředí zájmu módních značek. Na sociální síti se pochlubila snímkem v černobílém pruhovaném kostýmu.

V tom sice zdálky vypadala jako ve vězeňském mundúru, ale fanoušky nakonec musela potěšit. Nejenže jí slušel hluboký výstřih, ale ještě na sociální síti oznámila, kdy se v listopadu dostane do kin dokument o jejím životě nejen na koncertních pódiích s názvem Ewa Farna 10: Neznámá známá.

„Dokumentem chci přiblížit lidem, jak vypadá fungování ve světě šoubyznysu, jaké emoce vás doprovázejí, když strávíte dospívání před zraky veřejnosti a pod tlakem médií. Ukázat, v čem spočívá práce zpěvačky, a co vše předchází tomu, než vyjdeme na pódium. Lidé si totiž často myslí, že tím končí naše práce, a ptají se mě, co třeba dělám během týdne,“ prozradila Farna, jež se nedávno stala vdanou paní.

Dokument uvidí diváci nejen u nás, ale i v Polsku. Farna ve filmu přechází plynně z češtiny do polštiny a vysvětluje, proč doteď nemluvila o některých záležitostech veřejně. „Je to taková více než hodinová zpověď, ze které mě nikdo nevystřihne,“ lákala fanoušky ke zhlédnutí dokumentu zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám