Kdekdo si o Karlu Janečkovi myslel, že se po svatbě s tuniskou manželkou Mariem uklidnil a svůj život se rozhodl sdílet pouze s jedinou ženou. Omyl. Nedlouho po svatbě a po narození jejich syna Karla, si miliardář našel novou partnerku.

"V současné době žiju ještě s jinou ženou a jsem šťastný,“ tvrdí Janeček. „Moje žena to přijala podle mě úplně nádherně. I když ona není typ, který to dobře snáší, ale teď je to dobré,“ dodal miliardář pro Luxury Prague Life, který novou partnerku Lilii poznal na cestě v Bhútánu. Další novinky z jejich partnerského života prozradila sama Lilian na svém Facebooku.

"Věřím, že vztahy ve vícero lidech fungovat určitě mohou a mám s tím osobní pozitivní zkušenosti, avšak musí k tomu být splněno dost předpokladů, což v našem případě není vůbec jisté. Čas ukáže. Jsem však velice vděčná za to, co jsme doteď spolu mohli prožít. Od sdílené vášně v pracovních projektech, po krásně plynoucí společné přednášení o politice i vztazích, nádherné magické okamžiky v různých koutech světa, úžasnou intenzitu a zároveň klidné rodinné chvilky s dětmi, kterých máme dohromady čtyři," napsala Lilian svým fanouškům. A pokračovala dál...

VIDEO - Miliardář Janeček o sexu: Panic až do osmnácti!

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček o sexu: Panic až do osmnácti! Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

"Jsme v jistém smyslu slova manželé - vzali jsme se tradiční buddhistickou formou v klášterů Gangtey školy Ňingmapa v Bhútánu, kam jsme v létě vyrazili, abychom na tomto speciálním místě založili rodinu. Čekáme tedy spolu miminko, počaté těsně po svatbě v oblasti kláštera Taksang, neboli Tigřiho hnízda," dodala Lilian a k příspěvku také přiložila několik fotografií, které ukazují zamilovanou dvojici a jejich čerstvou lásku.

VIDEO - Miliardář Janeček: Pravda o jeho harému! Jsou do něj přijímačky?

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček: Pravda o jeho harému! Jsou do něj přijímačky? Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
38 fotografií