Hlavní obsah

O2 před Vánocemi zvyšuje rychlost internetu, některým až na 100 Mbit/s

Operátor O2 zvýší do konce roku v rámci vánoční nabídky všem zákazníkům bezplatně rychlost internetu až na 100 Mbit/s. Maximální rychlost bude záviset na možnostech konkrétní přípojky.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Rychlost 100 Mbit/s je v současnosti dostupná pro více než 100 000 přípojek. Konkurenční UPC nedávno oznámil navýšení maximální rychlosti svého kabelového internetu o 100 Mbit/s na 500 Mbit/s. O2 poskytuje pevné internetové připojení prostřednictvím telefonních linek více než 750 000 zákazníkům, z toho 520 000 využívá rychlejší variantu VDSL.

Operátor rovněž nabídne zákazníkům slevu při pořízení mobilního telefonu Samsung a Huawei a do vánoční nabídky zařadil herní konzoli Xbox One S. Tu je možné používat také jako náhradu set-top-boxu pro sledování O2 TV. Bonus bude platit pro nové i stávající zákazníky všech služeb od O2 – tedy mobilních tarifů, internetu na doma i O2 TV. Pro předplatitele O2 připravilo v prosinci pět GB mobilních dat navíc ke každému dobití.

Konkurenční T-Mobile nabídne o Vánocích všem rezidentním zákazníkům na jeden den v týdnu neomezená data. Zákazníkům také k telefonu Huawei nabídne druhý telefon nebo jiné zařízení za cenu jednoho nebo pevný internet v kombinaci s internetovou televizí za zvýhodněnou cenu. [celá zpráva]

Vodafone svou vánoční nabídku dosud neoznámil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám