10. listopadu 2017 • 21:11

Craiova - Slavia 0:4. Český mistr vládl při otevření stadionu v Rumunsku

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie si reprezentační pauzu jasnou výhrou 4:0 proti Universitatea Craiova, které  Domácím, kterým patří třetí místo v rumunské lize, tímto výsledkem pokazili velkou slávu - první zápas na novém stadionu. Dva góly vstřelil Milan Škoda, trefil se také Mick van Buren a poprvé za áčko Pavel Bucha.



Slavii vzhledem k reprezentační přestávce chyběli hráči národních týmů a do Rumunska s mužstvem odjelo i pár juniorů. Do základní sestavy se dostal jeden z nich - Bucha.

Český šampion nastoupil v ofenzivním složení s dvěma hrotovými útočníky Škodou a Necidem a před vyprodaným hledištěm nové arény pro zhruba 31 tisíc diváků domácího soupeře ve slavnostní atmosféře nijak nešetřil.

Slávisté byli od začátku jasně lepší a v 35. minutě korunoval převahu střelou k tyči Škoda. Za sedm minut se hostující kanonýr trefil podruhé. V 67. minutě se díky umístěné ráně mohl z prvního přesného zásahu za A-tým Pražanů radovat Bucha a čtvrthodinu před koncem překonal domácího gólmana ještě Van Buren.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud