I přesto, že Tomáš Řepka za vilu zaplatil nehoráznou sumu, vlastníkem je Černošická obchodní a realitní společnost s.r.o., jejímž jednatelem je sama Vlaďka Erbová. Když se manželé rozešli, rozhodla se Řepku vystěhovat.

„Faktem je, že jsem tam měl nájemní smlouvu, kterou jsem si neaktualizoval, a ve chvíli, kdy se druhá exmanželka dozvěděla o mém novém vztahu s Kačkou, neváhala dojet do Prahy a vyměnit tam zámky. Neměla z toho nic kromě pomstychtivého pocitu, ale zřejmě i to byla dostatečná motivace,“ svěřil se v ukázkách ze své knihy v týdeníku Sedmička s tím, že z vily odešel nedobrovolně.

Když se pak z vily odstěhovala i samotná Erbová, neodjížděla s prázdnou. „Zmizely lustry a záclony, dokonce i skříně. Sebrala všechno, co bylo na zahradě – sekačku, gril, trampolínu, nenechala tam ani sádrové trpaslíky. Vytáhla si i čisticího robota do bazénu. Chtěla si vzít i vestavěnou skříň, ale když jí došlo, že to jen tak neprodá, nechala ji tam. Zmizely všechny moje úřední věci jako dokumenty z bank a od soudů. Všechny luxusní tašky a kufry, co jsme měli společné, prostě všechno. Zůstalo tam jen moje oblečení a kartáček na zuby. Dohromady zmizely věci za několik milionů,“ vysvětlil Řepka, který už několikrát nazval svou exmanželku zlodějkou. A na tom si trvá i nadále.

Dům nyní nikdo neobývá a je stále na prodej za 38 milionů korun.  

VIDEO - Vlaďka Erbová přejela před vilou v Černošicích exekutora.

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka lituje, že přejela exekutora Jan Jedlička, Markéta Reinischová, David Malík

Fotogalerie
59 fotografií